ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτρα: Σκοτώθηκε λίγο μετά την είσοδό της στο πανεπιστήμιο

Η 18χρονη Νεφέλη, το μοναχοπαίδι δύο εκπαιδευτικών, είχε επιτύχει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά...
δεν πρόλαβε να πάει.

Ο πατέρας της 18χρονης Νεφέλης, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Αυγούστου, μετά από τροχαίο, με επιστολή του ζητά την τιμωρία των «φυσικών και ηθικών αυτουργών», όπως σημειώνει, το θανάτου της μονάκριβης κόρης του.

Στην επιστολή του ο κ. Σπηλιόπουλος εκφράζει το βαθύ του πόνο «άλλος να φταίει κι άλλος να σκοτώνεται, να πεθαίνει ένα αθώο παιδί επειδή της έλαχε εκείνη την ώρα να κάνει παρέα με κομπάρσους μιας κουστωδίας από πρωταγωνιστές μιας επιπόλαιας επιλογής.», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ενώ σε άλλο σημείο υπογραμμίζει ότι: «Η ανάπαυση της ψυχής της κόρης μας απαιτεί πλήρη διαλεύκανση των παραμέτρων που την έφεραν στον τάφο, ο πόνος μας για κείνην δε θα ικανοποιηθεί με μια απόφαση ρουτίνας, πρέπει να πάρει πολύς κόσμος το μάθημά του.»

”Κανένας άνθρωπος δεν είναι γεννημένος για τούτο το πένθος, κανείς, ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν πρέπει να βιώσει την απώλεια του παιδιού του. Το άκουγες που το λέγανε, κάποιοι άλλοι, δε θυμάσαι ποιοι και πότε, πάντως το λένε και τώρα, ακόμα το ακούς, με άλλα αυτιά πια, και ξέρεις πλέον σίγουρα πως δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, μπροστά του ωχριά και το μεγαλύτερο μίσος, το πιο λυσσαλέο και φρικιαστικό αίσθημα έχθρας, αν με εννοείτε” γράφει ο πατέρας της αδικοχαμένης Νεφέλης και καταλήγει:

”Με ποιο δικαίωμα όμως, κάποιος άλλος αποφάσισε να στερήσει από ένα βλαστάρι τη βλάστησή του; Ποιο τέρας είχε μέσα του τέτοιο μίσος που μπόρεσε να τσακίσει τέτοια ζωή; Και πώς είναι δυνατό να έχει ανθρώπινη λογική κάτι τόσο ασύλληπτο, σαν αυτό που συνέβη;

Το χρονικό
Η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί σοβαρά στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, σε τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας και ειδικότερα στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου, όταν ενώ επέστρεφε από διασκέδαση, το μηχανάκι που επέβαινε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η 18χρονη, το μοναχοπαίδι δύο εκπαιδευτικών, είχε επιτύχει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά δεν πρόλαβε να πάει, καθώς κόπηκε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής της.


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: