ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η γυναίκα που έβλεπε σεξουαλικά οράματα επί δέκα χρόνι

Η 29χρονη Rose Bretécher είναι μια πανέμορφη νεαρή από το Λονδίνο η οποία πρόσφατα έγραψε ένα...
βιβλίο, το «Pure», στο οποίο περιγράφει τη μάχη της με τις αδιάκοπες σκέψεις που είχε για το σεξ!

Η νεαρή, αναφέρει στις σελίδες του βιβλίου της, το πώς ένα σπάνιο σκέλος της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (OCD) που πάσχει, την «μόλυνε» με συνεχείς σεξουαλικές σκέψεις που είχε για περισσότερο από μια δεκαετία. Η Rose εξηγεί ότι η κατάστασή της άρχισε να επιδεινώνεται όταν σε ηλικία 15 ετών είχε ένα όραμα με ένα γυμνό αντρικό σώμα ενώ όταν άρχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τις ψευδαισθήσεις και άρχισε να ζει μια φυσιολογική ζωή.

Στο βιβλίο της, η 29χρονη καταγράφει τη δεκαετή μάχη της με πορνογραφικές σκέψεις που είχε εξαιτίας ενός ασυνήθιστου και εξουθενωτικού σκέλους του OCD, γνωστό ως «Pure O».

«Ζούσα με φόβους 24 ώρες το 24ωρο. Φοβόμουν ότι θα διέπραττα κάποιες παιδαιραστικές πράξεις χωρίς να το καταλαβαίνω. Οι σκέψεις και τα οράματα ήταν απόδειξη της αθλιότητάς μου», είχε γράψει η ίδια στο μπλογκ της. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των οραμάτων της έχει για πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, Jake Gyllenhaal τον οποίο είχε δει τυχαία σε ένα μπαρ. Όπως περιγράφει, μέσα από τα μάτια της, το κεφάλι του Gyllenhaal είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο αιδοίο!


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: