ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! Δανεικός από Ολυμπιακό ο Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Τον πήρε από τον Ολυμπιακό που τον είχε αποκτήσει έξι φορές τα τελευταία δυο χρόνια.
Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τα ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν.

«Όταν ο Μπερμπάτοφ άδειασε τον Δέλλα», «Ζωγράφος ο Μπερμπάτοφ», «αύριο στην Τούμπα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ», «η ανεκτίμητη αξία της καύλας (ε, όχι και ανεκτίμητη. Γύρω στις 10.000 θα μας τη χρεώσει το ΕΣΡ», «Μπερμπάτοφ, η καψούρα του Σαββίδη», «ο Μπερμπάτοφ μπορεί να σκοράρει από κάθε πιθανή θέση», είναι μερικά από τα άρθρα της χθεσινής Μπερμπατοφιάδας του sdna. Από τη μεταγραφή του Σαντάνα είχαμε να κάνουμε τέτοιο αφιέρωμα.

Χαραμίσαμε πάνω από 100.000 λέξεις σε μια μέρα, φίλοι μου, για να υμνήσουμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα. Έκανε το παγόνι το sdna. Γιατί το σημαντικότερο, ότι δηλαδή ο Μπερμπάτοφ ήρθε στον ΠΑΟΚ δανεικός από τον Ολυμπιακό, ούτε καν το ανέφερε (έκανε τζιζ).

Στο μυαλό ενός Ολυμπιακού

Όπως ξέρει όλη η Υφήλιος, ο Θρύλος την τελευταία διετία έχει αποκτήσει έξι φορές τον Βούλγαρο. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι είδε και έπαθε ο Μπερμπάτοφ. Τρεις μέσα (στο λιμάνι), μια έξω τον πήγε η υπηρεσία. Αν ερχόταν άλλη μια φορά στον Ολυμπιακό, θα έσπαγε το ρεκόρ επιστροφών καταστροφών του Μαντζουράκη στην Ξάνθη και του Πασχάλη Τερζή στην πρώην του.

Και μπορεί τις τελευταίες δυο μέρες να προσβλήθηκε από τη νόσο «Κωστατσέλσι» (μετεξέλιξη του ιού Κοξάκι) και να μεταμορφώθηκε σε δύστροπο γέρο, περιπατητή, μυρωδιά, που ήρθε να κολλήσει τα τελευταία ένσημα, αλλά πριν δυο μήνες (τότε που τον έκλεισε ο Ολυμπιακός) έβγαζε μάτια.

Στις 10/6 ο «Πρωταθλητής» τον έστειλε να προβάρει τα “ερυθρόλευκα”: «Έτοιμος ο Μπερμπάτοφ. Ανάβει η μηχανή των γκολ». Ήταν νωρίς τότε και είχε δίκιο να είναι διστακτικός ο Μπερμπάτοφ να πει το «ναι». Με Χάρα, Πουλίδο στην επίθεση ζήτημα είναι αν θα έβρισκε μια θέση στη 18άδα (του Εργοτέλη) ο «Μπέρμπα».

Τρεις μέρες μετά ο «Γαύρος» πήγε πιο μακριά τη βαλίτσα του Βούλγαρου : «Μπερμπάτοφ και Κακουτά. Οι βαλίτσες του Βούλγαρου άσου και οι εξελίξεις στη δύσκολη μάχη με τη Σεβίλλη για τον αέρινο Γάλλο εξτρέμ». Επιβεβαιώθηκε απόλυτα η καλή εφημερίδα. Πρώτα αποκτήθηκε ο Μπερμπάτοφ και ακολούθησε ο Κακουτά. Απλώς ο Ολυμπιακός άφησε τον «Γάλλο Μπέρτο» για ένα χρόνο δανεικό στη Σεβίλλη, για να ψηθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν έρθει στην απαιτητική Superleague.

Την άλλη μέρα, ο Ιησούς και ο «Γαύρος» πολλαπλασίασαν τους άρτους και τους παίκτες: «3 βόμβες και δυο παιχτρόνια. Πάτο, Μπερμπάτοφ, Ροναλντίνιο». «Ρόνι», Μπερμπάτοφ ήταν τα δυο παιχτρόνια. Και Σεμπά, Ντα Κόστα, Γούτας οι 3 βόμβες. Μετά την απόκτησή τους αυξήθηκαν 75% τα εισιτήρια διαρκείας στον ηλεκτρικό (κλείνουν από τώρα θέση οι φίλοι του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου).

Με τούτα και με κείνα φίλοι μου, 20 Ιουνίου το θέμα είχε σχεδόν τελειώσει: «Πρωταθλητής»: «Θέμα χρόνου η υπογραφή Μπερμπάτοφ». Ήταν τότε που ο Βούλγαρος έριχνε τη μία πόρτα μετά την άλλη στον ΠΑΟΚ, για το χατίρι του Θρύλου: «Γάτα» : «Η πόρτα του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. Τι συνέβη λίγο πριν δώσει τα χέρια ο Βούλγαρος φορ με τον Ολυμπιακό». Τι να συμβεί;

Θα είδε μάλλον ο Μπερμπάτοφ σε κάνα παιχνίδι τον Όλσεν και τρόμαξε. Σου λέει αν πάω στον ΠΑΟΚ μ’ αυτόν, δεν θα σκοράρω ούτε στις προπονήσεις και θα πέσει η ψυχολογία μου. Δεν πάω καλύτερα στο Θρύλο να σκοράρω πιο εύκολα απέναντι στον Μανιάτη; Θα ‘χω και τον Φορτούνη να με τροφοδοτεί σε πρώτο χρόνο.

Δυο μέρες μετά, μόνο τα τυπικά είχαν απομείνει: «Γαύρος»: «Έτοιμος ο Μπερμπάτοφ, αλλά η φήμη για μπαμ με Ροναλντίνιο, έχει τρελάνει το λαό του Θρύλου». Όπως καταλαβαίνετε ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Μπερμπάτοφ, αλλά το βασανάκι του ήταν η επιστροφή του Ροναλντίνιο στην ομάδα που ανδρώθηκε. Όταν ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να υπογράψει το διαρκείας του στο Βέρτη, ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τον Μπερμπάτοφ.

Μόλις ήρθε ο Σίλβα μάλιστα, ο Ολυμπιακός του έδειξε τη λίστα του: «Πρωταθλητής»: «Τρεις περιμένουν το ναι του Σίλβα. 1 Μπερμπάτοφ, 2. Ζόνατας 3. Ντιόπ». Ο Σίλβα επέστρεψε ως απαράδεκτη τη λίστα στον πρόεδρο και έδωσε τη δική του: 1. Μανιάς, 2. Γιαννιώτας, 3. Μπρούνο Χαλκιαδάκης.

Ο Μπρούναρος όμως επέμενε να δοθεί ελεύθερος δανεικός στον Πανιώνιο για να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο και να παίξει δίπλα στον Μπουμάλ και έτσι αναγκαστικά ήρθε ο Μπερμπάτοφ για να καλύψει το κενό του.

Στην προετοιμασία δεν ικανοποίησε όμως και ο Σίλβα εισηγήθηκε τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ. Και καλά έκανε. Ο Μπερμπάτοφ ήταν άλλωστε, δεν ήταν και ο Ιμπραχίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: