ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

EXIT POLL: Διαβάστε πότε ακριβώς θα έχετε τα πρώτα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ EXIT POLL...
Με αυτόν τον παραπλανητικό τίτλο που υποτιμάει την νοημοσύνη των αναγνωστών του διαδικτύου ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα...

“δήθεν” αποτελέσματα exit poll.

Διαβάστε παρακάτω πότε ακριβώς θα έχετε τα πρώτα exit poll

Πως θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα exit poll
Exit Poll ΕΡΤ: Στις 19.00 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll.
Exit poll MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

Exit poll ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit poll, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
Exit poll ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
Exit poll STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.


Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπι για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή.


Το υπουργείο Εσωτερικών θα συγκεντρώσει και θα μεταδώσει τα αποτελέσματα εκλογών 2015 μέσω της Singular Logic.

Δεν υπάρχουν σχόλια: