ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μια ξεχωριστή διανομή του #together στην Κοζάνη

Σάββατο 12 το μεσημέρι στο ρολόι της Πλατείας
Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα εκείνη που το #together. ξεκίνησε το ταξίδι του και άνοιξε τα φτερά του.
Η διαδρομή μας δίδαξε πολλά…
χαρές, λύπες, απώλειες…
Στο δρόμο μας, πολλά άλλαξαν… σίγουρα  όμως το όραμα του εμπνευστή, του αξέχαστου Θωμά Δημητριάδη έμεινε ζωντανό και έγινε η δική μας Ιθάκη, για να συνεχίσει το πνευματικό του παιδί την πορεία που χάραξε, αταλάντευτα και δυναμικά!!!
Δύσκολη εποχή, ιδίως όταν οι άνθρωποι φεύγουν…
Πίσω τους όμως αφήνουν την παρακαταθήκη τους, την σκέψη, την φιλοσοφία τους, τον ρυθμό, την ταυτότητα τους, την φλόγα τους…
Όταν έχεις τέτοιους θησαυρούς δίπλα σου (μαζί) πρέπει να τους κρατήσεις στη ζωή, να τους αναδείξεις. Έτσι κρατιούνται οι άνθρωποι και οι ιδέες τους.
Έτσι συνεχίζουμε μαζί με αυτούς που φεύγουν και αυτούς που έρχονται. Μάθαμε να ξεχνάμε, αλλά μάθαμε και να θυμόμαστε.
Δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε παλιό, δεν είναι το χθες που μπαίνει στο σήμερα, είναι το χθες που δείχνει το δρόμο στο αύριο.
Έτσι και αλλιώς το μαζί μένει αναλλοίωτο στο χρόνο.
Εμείς είμαστε εδώ υποστηρίζοντας όσα καλούμαστε να υπηρετήσουμε έχοντας μια βαριά κληρονομιά της παρέας εκείνης που ξεκίνησε το #together..
Το free press της καρδιάς σας θα διανεμηθεί σε όλους εσάς στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης μπροστά στο ρολόι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, μετά τις 12 το μεσημέρι, με πολλά happening, μουσική, θέατρο και με πολλή αγάπη!!!
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσετε μαζί μας, στο ταξίδι που συνεχίζεται…
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας στηρίζετε!!!
Μαζί στο ταξίδι
Το #together. επέστρεψε…
Πριν ένα χρόνο μια παρέα πέντε ανθρώπων φίλων συναδέλφων, μια παρέα που είχε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες σκέψεις και την ίδια στάση ζωής, δημιούργησε ένα καινούργιο έντυπο για την Δυτική Μακεδονία. Η παρέα των πέντε φίλων άνθρωποι επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, καταξιωμένοι στην δουλειά τους στην κοινωνία αποφάσισαν πως όλοι μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά. Ένοιωσαν πως αν όταν ενώσουν δυνάμεις μπορούν όλοι μαζί να αφουγκραστούν καλύτερα τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την οικονομία. Ένοιωσαν πως οι άνθρωποι στην Δυτική Μακεδονία, δημιουργούν στην καθημερινότητα τους, στην δουλειά τους και στον ελεύθερο χρόνο τους και αυτό έπρεπε να αναδειχθεί με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.  Έτσι αποφάσισαν όλα αυτά να τα κάνουν λέξεις, άποψη, πρόταση, ρεπορτάζ, εικόνες, προοπτική και να τα τυπώσουν στο χαρτί.
Το #together.-Μαζί, ξεκίνησε το ταξίδι του, πριν έναν χρόνο.
Σεπτέμβριος ήταν και τότε…
Η παρέα αυτή, υλοποιώντας και την υπόσχεση που είχε δώσει στον εμπνευστή και δημιουργό του #together, το Θωμά Δημητριάδη μετά τον αδόκητο χαμό του, παρέδωσε, πριν από μερικούς μήνες τα ηνία και το κοινό όραμα τους, σε νέους δημιουργούς.
Σήμερα παίρνοντας τη σκυτάλη και τη «βαριά» κληρονομιά που μέσα σε σύντομο διάστημα άφησε το #together, οι νέοι δημιουργοί του με διάθεση, όνειρα και προπαντός όρεξη για δουλειά, το επανέφεραν στα χέρια σας.
Μαζί θα συνεχίσουμε στον όμορφο κόσμο της περιοχής μας αναδεικνύοντας, τους ανθρώπους της, τις ομορφιές της, την ιστορία της, τα ήθη και έθιμα της και τα ηχοχρώματα της. Θα γνωρίσετε νέους, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως και την καθημερινότητα της Δυτικής Μακεδονίας, με τα μικρά και μεγάλα γεγονότα, που μας κάνουν περήφανους. Ακόμη θα σας ξεναγήσουμε στα ξεχωριστά στέκια των πόλεων, αλλά θα μοιραστείτε μαζί μας και τη δημιουργικότητα των επιχειρηματιών της Δυτικής Μακεδονίας, που επιμένουν και μένουν στον τόπο τους για να παρέχουν στους πολίτες της την επάρκεια των προϊόντων και την ξεχωριστή τους ποιότητα.
Μαζί (#together.) μπορούμε να τα καταφέρουμε, να πετύχουμε, να μείνουμε στον όμορφο τόπο μας και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: