ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Άγριος τσακωμός και… μπουνιές για πασίγνωστες τραγουδίστριες! Ποιες πιάστηκαν… εξτένσιον με εξτένσιον! (VIDEO)

“Είσαι μια πραγματική σκύλα”! 
Η πικάντικη στιγμή της βραδιάς στη φετινή απονομή των MTV Video Music Awards ήταν όταν η...
ράπερ Nicky Minaj ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του «Καλύτερου Hip Hop Video» για το τραγούδι «Anaconda».

Η 32χρονη ράπερ άρπαξε την ευκαιρία αυτή και όταν τελείωσε τον ευχαριστήριο λόγο της, γύρισε και είπε στην παρουσιάστρια της βραδιάς Miley Cyrus: «Και τώρα πίσω σ΄εκείνη τη σκύλα που είχε πολλά να πει για μένα στον Τύπο! Όλα καλά;». Πώς αντέδρασε η 22χρονη Cyrus;

«Είμαστε όλοι στη βιομηχανία της μουσικής, δίνουμε όλοι συνεντεύξεις και όλοι γνωρίζουμε πως χειρίζονται αυτά τα σκατά. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!» της απάντησε.

Να θυμίσουμε πως η κόντρα μεταξύ των δύο κυριών ξεκίνησε μέσω Twitter πριν λίγο καιρό. Η ράπερείχε βγει και είχε «καρφώσει» εμμέσως πλην σαφώς την Taylor Swift, λέγοντας πως οι γυναίκες με πολύ αδύνατα σώματα είναι υποψήφιες για τα καλύτερα video. H Swift που πήρε προσωπικά αυτή την δήλωση της απάντησε: «Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο από το να σε αγαπώ και να σε στηρίζω. Είναι άσχημο να φέρνεις γυναίκες αντιμέτωπες μεταξύ τους».

Σε συνέντευξη τους στους «New York Times» η Cyrus κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα, λέγοντας πως:

«Aυτό που συνέβη ήταν πολύ… Nicky Minaj, γιατί όπως ξέρετε η Nicky δεν είναι και πολύ ευγενική. Νομίζω ότι πρέπει να μιλάς στους ανθρώπους ανοιχτά και πάντοτε με αγάπη».

Αυτά διάβασε η ράπερ και της το κρατούσε φυλαγμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: