ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η AΠΙΣΤΕΥΤΗ εντολή του Ιβάν Σαββίδη σε Τούντορ μετά το 0-2

Δεν θα πιστεύετε τι λέγεται πως είπε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ στον Κροάτη, έπειτα από την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Αυτές είναι οι βλέψεις του για τη φετινή σεζόν;


Όλοι παραδέχθηκαν ότι ο Ολυμπιακός ήταν μία κλάση πάνω από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας και πως δίκαια επικράτησε με 0-2. Μέχρι και οι άνθρωποι του Δικεφάλου μίλησαν μετά το παιχνίδι για την ανωτερότητα των Ερυθρολεύκων και τόνιζαν ότι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν καθαρά το παιχνίδι.

Ωστόσο, προκαλεί πραγματικά εντύπωση η εντολή που φέρεται να έδωσε, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Ιβάν Σαββίδης στον Ιγκόρ Τούντορ, μετά την ήττα από τους Πειραιώτες.

Όπως διαβάζουμε στο sportdog.gr, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είπε στον προπονητή της ομάδας ότι …”τώρα πρέπει να βγάλεις την ομάδα δεύτερη”! Σα να παραδέχτηκε, δηλαδή, το αφεντικό του ΠΑΟΚ ότι ο Ολυμπιακός …δεν παίζεται και πως ο ρεαλιστικός στόχος για τον Δικέφαλο είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης πίσω από τους Ερυθρόλευκους. Μιλάμε για απίστευτη ομολογία από τον Πόντιο επιχειρηματία αν, φυσικά, ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: