ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Πέμπτη 15/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάθε δραστηριότητα που αποσκοπεί στην διάδοση του έργου ή των ιδεών σου, μέσω μιας παρουσίασης ή διαφήμισης και την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ερωτικά
Είναι γνωστό πως όταν θέλεις να κατακτήσεις κάποιον/α δεν σταματάς πουθενά μέχρι να τα καταφέρεις. Αναλογικά, όμως μπορεί να είναι ανιαρή η στάση σου, όταν πλέον θα έχεις πετύχει τον στόχο σου, κάτι που οι άλλοι μαθαίνουν κατόπιν εορτής!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντάς σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, τόσο εντός της χώρας, όσο και εκτός. Παράλληλα, αν προβληματίζεσαι για την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσης, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις όλες τις πτυχές της, αφού οι λεπτομέρειες μπορεί να κρίνουν πολλά.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου να διασφαλίσεις την σταθερότητα στην σχέση σου «πάση θυσία», σε κάνει μερικές φορές να υποψιάζεσαι κάθε κίνηση που κατά την κρίση σου θα μπορούσε να την διαταράξει. Όμως η εμπιστοσύνη δεν κτίζεται πάνω στον φόβο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η πρόσβασή σου σε καθοριστικές πληροφορίες αλλά και μια συμφωνία ή συνεργασία, μπορεί να συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σου ή σε ρυθμίσεις που σε εξυπηρετούν. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε βοηθά να αποκαλύψεις τις κρυφές πτυχές μιας οικογενειακής υπόθεσης, ενώ επιπλέον μπορεί να συμβάλλει σε μια ουσιαστική αναδόμηση του προσωπικού σου χώρου.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον άνθρωπό σου είναι τόσο δυνατή, που αν κάποια στιγμή δεν την έχεις, την αποζητάς σε άλλα πρόσωπα, που δεν θέλουν και πολύ να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά. Κι ύστερα απορείς γιατί σε θεωρούν άπιστο/η...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Από την στιγμή που δυσκολεύεσαι να διεκπεραιώσεις τα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις σου, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες και γνωστούς/ες, που στην παρούσα φάση μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να βγεις από το όποιο αδιέξοδο, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά περισσότερα του αναμενομένου. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου να φροντίζεις τον άνθρωπό σου, παίρνει συχνά ανεπιθύμητες διαστάσεις τόσο για την σχέση σου, όσο και για σένα, αφού όλα «πνίγονται» μέσα σε ένα πλέγμα εξαρτήσεων που με την σειρά τους επιφέρουν και συντηρούν μια διαρκή ανισοτιμία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο αλλά και να συνεργαστείς με ειδικούς που γνωρίζουν καλά το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματά σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά και τους τρόπους για να δικτυωθείς στην αγορά. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης θα σε βοηθήσει να «αλλάξεις επίπεδο» στον οικονομικό τομέα, μέσα από το κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας.

Ερωτικά
Η γενναιοδωρία σου προς τον άνθρωπο που αγαπάς είναι παροιμιώδης αλλά αν τον ρώταγες πρώτα ίσως να απέφευγες κάποιες παρεξηγήσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που «προσβάλλεσαι» από την έλλειψη ενθουσιασμού ή την απροθυμία του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξεις μια για πάντα κάποια πράγματα που σε «κρατάνε» πίσω. Αλλά για να πετύχεις αυτό που θέλεις θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος/η για όλα, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα βρεις μπροστά σου και εμπόδια που αρχικά θα δείχνουν αξεπέραστα. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή οικονομική συνεργασία.

Ερωτικά
Μερικές φορές προβάλλεις έναν κραυγαλέο ρομαντισμό, αποκρύπτοντας ουσιαστικά την ρεαλιστική σου φύση, κάτι που μπορεί να μπερδέψει τους άλλους αλλά και σένα. Γιατί όταν πια «βγαίνει» η πρακτικότητά σου, τότε τα όνειρα γίνονται... παρελθόν!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές σου αλλά και τον κύκλο των επαφών σου. Επιπλέον, ίσως κληθείς να αναλάβεις έναν ρόλο-κλειδί σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή απλά να προβείς σε μια αναδιάταξη του χώρου σου. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης σε καλεί να διερευνήσεις έγκαιρα ένα παρασκήνιο που θα μπορούσε να σε ζημιώσει.

Ερωτικά
Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να «κλείνεις πόρτες» αλλά, ενώ αυτή η πολιτική μπορεί να είναι αποδοτική στις κοινωνικές σου σχέσεις, τελικά στην προσωπική σου ζωή συμβάλλει σε μια διαρκή αβεβαιότητα που «ροκανίζει» την σχέση με τον άνθρωπό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις, σχετικά με τον ρόλο και τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου που ανήκει στο στενό σου περιβάλλον κι ίσως καταλάβεις τους λόγους που κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενες. Παράλληλα όμως σε ωθεί να κινηθείς και σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση, με σκοπό την ριζική αναμόρφωση των γνώσεών σου και την υιοθέτηση μιας νέας φιλοσοφίας ζωής.

Ερωτικά
Οι άλλοι πιστεύουν για σένα ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς σεξ, αυτό όμως συμβαίνει περισσότερο στο μυαλό τους παρά στην δική σου ζωή. Αντίθετα, μέχρι να βρεις τον άνθρωπό σου μπορείς να κάνεις και χωρίς αυτό, για μεγάλο χρονικό διάστημα μάλιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα άτομο από το στενό σου περιβάλλον φαίνεται να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Καλό είναι λοιπόν να «παίξεις» πιο ομαδικά, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει ο ενεργός Ερμής. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως να μην αποφύγεις μια «μετωπική σύγκρουση» με κάποιον ισχυρό.

Ερωτικά
Πολλές φορές η «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου εκλαμβάνεται από τους άλλους ως... προθυμία ή «ευκολία». Κι αν το μισό πρόβλημα είναι δικό τους, ίσως μπορείς να μετριάσεις κι εσύ τις αντιδράσεις σου, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ερμής εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες και τα καθήκοντά σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μια ριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση που περίμενες καιρό! Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ίσως βοηθήσεις στο οριστικό κλείσιμο μιας νομικής υπόθεσης, σχετικής με τη δουλειά σου.

Ερωτικά
Μερικές φορές το να «κρατιέσαι» συναισθηματικά σε οδηγεί κατ' ευθείαν σε αυτό που φοβάσαι περισσότερο, την απόρριψη. Προσπάθησε λοιπόν να «μπολιάσεις» τον εαυτό σου με την εμπιστοσύνη που έχεις ήδη πιστοποιήσει μέσα από το έργο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου κι ίσως να τα καταφέρεις μια χαρά αν λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές ή υποδείξεις κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, ο Ερμής σε βοηθά να βρεις «άκρες» σε ένα σημαντικό θέμα, ώστε να προχωρήσεις απρόσκοπτα προς την ολοκλήρωσή του, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να το δουλέψεις κρυφά.

Ερωτικά
Αν νιώθεις πιεσμένος/η από την πολύ φροντίδα, θα πρέπει να εξηγήσεις στον άνθρωπό σου ότι με μια τέτοια συμπεριφορά και νοοτροπία μπορεί τελικά να σε απομακρύνει από κοντά του. Παράλληλα όμως, ας είσαι κι εσύ πιο δεκτικός/η στην διαφορετικότητα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε οτιδήποτε σε βασανίζει ή σε προβληματίζει να βρει τον δρόμο του. Ίσως μάλιστα επωφεληθείς από τις εξελίξεις «καταλαμβάνοντας» την θέση κάποιου άλλου ατόμου. Ανάλογα θετική σε κέρδη και οφέλη μπορεί να είναι και η «συνεισφορά» του Ερμή, μέσα από μια συνεργασία ή μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Η εξιδανίκευση σε βοηθά σε πρώτη φάση να λειάνεις όλες τις αντιθέσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν στην σχέση σου, το πρόβλημα όμως ξεκινά από την στιγμή που αρχίζεις να «επενδύεις» στον άνθρωπό σου, ποντάροντας σε ιδιότητες που δεν έχει.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: