ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ινδία: Απήγαγαν και βίασαν κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών! [βίντεο]

Δύο μικρές Ινδές, ηλικίας μόλις 2,5 και 5 ετών, απήχθησαν από τα σπίτια τους και βιάστηκαν, η δεύτερη ομαδικά, τη νύχτα της...
Παρασκευής προς Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία. Το κοριτσάκι των 2,5 ετών απήχθη αργά χθες Παρασκευή από δύο άνδρες στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής στο Νανγκλόι, δυτικά του Νέου Δελχί.

Οι δράστες αφού βίασαν το κοριτσάκι το εγκατέλειψαν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του, επεσήμανε η αστυνομία.

Όπως διευκρίνισε ο Πουσπέντρα Κούμαρ αξιωματούχος της αστυνομίας αρμόδιας για το δυτικό Νέο Δελχί, το κοριτσάκι εντοπίστηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μία φορά. «Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουμε τους υπόπτους», ανέφερε ο Κούμαρ.

Επίσης ένα 5χρονο κορίτσι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άνδρες στην περιοχή Άναντ Βίχαρ στο ανατολικό Νέο Δελχί. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. ΟΙ δράστες προσέλυκσαν τη μικρή στο σπίτι ενός γείτονα. .

Αστυνομικός δήλωσε σχετικά: «Τα ρούχα της μικρής ήταν σκισμένα με πολλά σημάδια από αίμα. Κάποιοι άνθρωποι την είδαν στην περιοχή και τους είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση». Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το 5χρονο παιδί έδειξαν ότι είχε υποστεί πολλαπλές κακοποιήσεις, πρόσθεσε.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ

από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: