ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

9 σημάδια για να καταλάβεις πως σε απατά!

Μήπως ο σύντροφός σου έχει αρχίσει να φέρεται περίεργα αυτές τις ημέρες; Μήπως τα πράγματα έχουν αλλάξει; Μάλλον αναρωτιέσαι...
πότε ο ρομαντισμός εξαφανίστηκε από τη σχέση σου. Ίσως υπάρχουν κάποια σημάδια που δεν έχεις προσ@ξει. Ορίστε κάποια τα οποία φανερώνουν πως σε έχει απατήσει.

Εκνευρίζεται με το παραμικρό
Αν ο σύντροφος σου φωνάζει για το τίποτα, είναι ξεκάθαρο ότι θεωρεί πως επεμβαίνεις στη ζωή του. Αντί να πληγωθείς και να αρχίσεις να κλαις, οφείλεις να παρατηρήσεις τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ίσως ανακαλύψεις στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στην απιστία του

Έχει αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται
Μήπως τον τελευταίο καιρό παρατηρείς έναν ξαφνικό μετασχηματισμό στον τρόπο που ντύνεται; Αν πέρασε από τα σοβαρά μπλουζάκια και παντελόνια, στα τρέντι τζιν και πουκάμισα, κοίτα να προσέχεις! Οι αλλαγές στο ντύσιμο είναι ένα από τα πιο κύρια σημάδια πως ο σύντροφος σε κερατώνει.

Συμπεριφέρεται υπερβολικά ευγενικά
Ξαφνικά σε λούζει με κομπλιμέντα, σε γεμίζει με δώρα και λέει τα καλύτερα για τη μαγειρική σου σε κάθε ευκαιρία! Μην αρχίσεις να πετάς στα σύννεφα αν ξέρεις πως ο σύντροφός σου δεν συμπεριφέρεται έτσι συνήθως.

Βγαίνει από το δωμάτιο εκεί που δεν το περιμένεις
Παρατήρησε τον τρόπο που φέρεται όταν αναφέρεις τον χωρισμό της καλύτερής σου φίλης επειδή ο σύντροφός της την απάτησε. Ίσως φύγει από το δωμάτιο τη στιγμή που το θέμα περάσει σε εσάς τους δύο. Ενώ μπορεί να πιστεύεις πως ο σύντροφος είναι πιστός και στοργικός, ίσως να ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Έχει γίνει απίστευτα κτητικός με το κινητό του
Ο σύντροφός σου σε κερατώνει σίγουρα αν έχει το κινητό του κλειδωμένο, κοιμάται μαζί του, κάνει μπάνιο μαζί του, το έχει δεμένο πάνω του και τον πιάνει παράνοια αν σε δει να κάθεσαι στο ίδιο δωμάτιο με το κινητό του.

Δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το σ@ξ

Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Μπορείς να καταλάβεις πως είναι άπιστος αν η ανταπόκρισή του είναι παράξενη όταν εσύ θέλεις να κάνετε σ@ξ. Ίσως φαίνεται να ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της πράξης. Ή, ίσως να μην το απολαμβάνει όσο εσύ. Αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι πως θα προτιμούσε να βρίσκεται κάποια άλλη στη θέση σου.

Είναι συνέχεια έξω
Μήπως ο σύντροφός σου βρίσκεται συνέχεια έξω και έρχεται σπάνια στο σπίτι; Μήπως δουλεύει συνεχώς μέχρι αργά; Ή μήπως είναι μία απλή δικαιολογία για να μένει περισσότερο έξω. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της σχέσης σας.

Βρίσκεις συνεχώς ανεξήγητες αποδείξεις
Μήπως βρήκες αποδείξεις από ξενοδοχεία που σίγουρα δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ; Αν ναι τότε σίγουρα θα έχει τουλάχιστον δέκα λόγους για την απόδειξη του κοσμηματοπωλείου που βρήκες στο αυτοκίνητό του. Ώρα να απαιτήσεις μία εξήγηση.

Το ένστικτο σου λέει πως κάτι δεν πάει καλά
Οι γυναίκες έχουν απίστευτο ένστικτο. Ίσως ακούγεται περίεργο, αλλά είναι ο πιο έγκυρος τρόπος να καταλάβεις αν ο σύντροφος σε απατά. Το αίσθημα πως κάτι δεν πάει καλά στο στομάχι σου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι τρέχει πριν να είναι αργά.


newsmug

Δεν υπάρχουν σχόλια: