ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ελληνίδα παρουσιάστρια του Alter σε ταινία ΠΟΡΝΟ!

Το κανάλι έχει κλείσει εδώ και χρόνια. 
Ωστόσο τα ονόματα μικρά και μεγάλα που πέρασαν από αυτό, άλλα φτιάχτηκαν και άλλα χάθηκαν. 
Έτσι είναι αυτά. Όταν δεν βρεις τον καλό γαμπρό να...
καβατζωθείς, δίνεις το κορμί σου στο παρελθόν για δυο τρείς γραμμές και σου χει βγει και το όνομα της καμένης… η τσόντα είναι μέσα στο πρόγραμμα. 

Η συγκεκριμένη βέβαια έχει μεγάλο παρελθόν. Και πλεόν σε μεγαλούτσικη ηλικία βλέπει ως μοναδική διέξοδο στη μιζέρια της… το πορνό. Από τη μια επιλογή της. Από την άλλη σε ταινία για Milf-ακια;

Ποια είναι; Ο φίλος Άλκης με βοηθάει στο ρεπορτάζ… Η παρουσιάστρια πέρασε κανονικά από περιοδεύων, δοκίμασε πρώτα τα Καλάσνικοφ, και μετά τα Μ-17. Έδειξε ότι όχι μόνο το κατέχει το αντικείμενο αλλά ακόμα και στις προκαταρκτικές εξετάσεις πριν αρχίσει να ανεβαίνει στα βουνά και στις κορυφές του Ολύμπου εξέπληξε τους πάντες από απλούς λοχαγούς, μέχρι αξιωματικούς των ειδικών ομάδων καταστολών. 

Μάλιστα σε ασκήσεις «Πάρτα Όλα» και «Ρούφα Μέλι» με 2 και 3 αντιπάλους, τα πήγε περίφημα κερδίζοντας σε όλα τα σημεία και μάλιστα με νοκ άουτ. Το τελευταίο τέστ που έχει να κάνει είναι να μάθει πως γεμίζουν τις μπαταρίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μόλις αρχίζουν και πέφτουν τα μαύρα σκοτάδια για να γίνει ο απόλυτος συντονισμός. 
Μόλις ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να μελετήσει τις λεπτομέρειες περνάει κατευθείαν σε απευθείας σύνδεση με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου και θα γίνει η πρώτη ζωντανή μετάδοση με τίτλο «Το Κρυφό Μυστικό» της ωραίας Μαρίας…

Σε λίγες μέρες… θα σας έχω περισσότερα…όταν θα έχω στα χέρια μου τις εικόνες από τα γυρίσματα… θα κλάψουμε όλοι μαζί…

Nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: