ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Πως να ρίξεις μία γυναίκα...

ΕΥΘΕΩΣ!
Κάθε μέρα ακούω τις γυναίκες να λένε ότι δεν υπάρχουν αληθινοί άντρες... Λοιπόν έχουν δίκιο!

Δεν πιστεύω στα παλιομοδίτικα και κλισέ τύπου, ο άντρας ο ασήκωτος, την κυνηγάω μέχρι να την κάνω δική μου και τα λοιπά, αλλά όντως οι περισσότεροι άντρες πλέον δεν διαθέτουν αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να αναστατώνεται μαζί τους...

Πριν προφτάσεις να πεις, "δεν είμαι εγώ σαν όλους τους άλλους", διάβασε παρακάτω τι θέλουν οι γυναίκες και τι πρέπει να κάνεις, για να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη! 

Τότε ίσως καταφέρεις να αλλάξεις το παιχνίδι που λέγεται φλερτ, να το φέρεις στα μέτρα σου με περισσότερες επιτυχίες!

Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες...



Μην ακούς τι λένε οι ίδιες ότι θέλουν.Αν ρωτήσεις τις περισσότερες γυναίκες τι ψάχνουν από ένα άντρα, θα ακούσεις να είναι καλό παιδί, να με ακούει, να με προσέχει και χίλιους δυο άλλους χαρακτηρισμούς που στην πραγματικότητα είναι τα συστατικά για το: "Σε βλέπω σαν φίλο"...

Η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο.
Πόσες φορές έχει τύχει να δούμε στο δρόμο ένα εμφανισιακά αταίριαστο ζευγάρι και να λέμε οι άντρες μεταξύ μας, "Τι του βρήκε;" Προφανώς ότι δεν βρήκε στους ωραίους! Οι γυναίκες είναι περισσότερο εγκεφαλικές σε σχέση με τους άντρες και γι'αυτό δεν αναζητούν τον σφίχτη που μόλις βγήκε από το γυμναστήριο, ούτε τον κλαρινογαμπρό με τα μούσια και τα ταττού... Αντίθετα, τις συναρπάζει απίστευτα ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα που διαθέτεις! Αν ο καλός χαρακτήρας συνδιάζεται και με μία σχετικά καλή εμφάνιση, τότε όλα γίνονται ακόμα πιο εύκολα!

Τα βήματα για την επιτυχία!

Το να μην κάνεις ευθέως κοπλιμέντα είναι αγένεια!
Μία γυναίκα πηγαίνει στο γυμναστήριο και περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά από ένα καθρέπτη, απλά για να είναι ωραία! Το να μην της κάνεις κάποιο κοπλιμέντο για την εμφάνιση της (εφόσον είναι αληθινό) είναι αγένεια! Χρειάζονται μόλις 3 δευτερόλεπτα για να της φτιάξεις την μέρα! Αν δεν το κάνεις, είτε είσαι γκει, είτε είσαι μαλάκας! Σταμάτα να είσαι μαλάκας!

Ξεκίνα να ζεις αυθεντικά και μάθε να φτιάχνεις την μέρα μιας γυναίκας!Όταν βλέπεις μια όμορφη γυναίκα, είναι φυσιολογικό να σε ελκύει. Είναι επίσης φυσιολογικό να εκφράζεις τα πιστεύω σου. Αντίθετα είναι ψεύτικο και παράξενο να σε ελκύει αλλά να μην το εκφράζεις. Αν σου αρέσουν οι γυναίκες και θέλεις να τις προσεγγίζεις, γίνε αυθεντικός!

Οι όμορφες γυναίκες είναι πιο εύκολες!
Η συνηθέστερη άποψη των ανδρών είναι πως όσο πιο ωραία μια γυναίκα, τόσο πιο δύσκολη. 
ΛΑΘΟΣ! Μια ωραία γυναίκα έχει μάθει στη ζωή της να της συμπεριφέρονται όμορφα και δεν της είναι τόσο περίεργο να της μιλήσει κάποιος άγνωστος. Αντίθετα, οι άσχημες γυναίκες, δυσκολεύονται πολύ στις διαπροσωπικές επαφές επειδή βρίσκονται έξω από τα νερά τους, δημιουργώντας ένα εχθρικό κλίμα με την άμυνα τους! Ακόμα και στην περίπτωση απόρριψης, η όμορφη θα το κάνει πολύ πιο ευγενικά γιατί δεν είναι κακός άνθρωπος, δεν θέλει να σε πληγώσει και γιατί απλά το έχει κάνει ξανά.

Όταν ζητάς αυτό που θέλεις γίνεσαι σέξι και μάγκας!
Το πιο ελκυστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα, είναι να της δείξεις τις προθέσεις σου και τι ζητάς. Είναι ελάχιστοι, οι άνθρωποι που ζητάνε ευθέως αυτό που θέλουν. Όταν όμως πρόκειται για γυναίκες, τότε τα πράγματα είναι τραγικά! Εκείνη θα εντυπωσιαστεί από την άνεση σου αλλά και την πραγματικά αληθινή έλξη σου προς εκείνη. Ταυτόχρονα δημιουργείς την εικόνα ενός άντρα που έχει μάθει να παίρνει αυτό που θέλει και δύσκολα θα σου αρνηθεί σε μία πρόταση, ενώ παράλληλα δείχνεις ότι πιστεύεις στον εαυτό σου.

Δεν υπάρχει απόρριψη!
Όσο περισσότερο φλερτάρεις, τόσο θα καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ουσιαστική απόρριψη. Κάθε γυναίκα έχει κάποια στοιχεία να προσφέρει και κάποια άλλα που ζητάει η ίδια. Το να μην υπάρχει ο κατάλληλος συνδιασμός δεν σημαίνει ότι σε απορρίπτει γιατί δεν είσαι καλός, αλλά δεν είσαι ο κατάλληλος. Ή απλά δεν ήταν σωστό το timing.
Ένα παράδειγμα σε αναλογία ίσως βοηθήσει καλύτερα...

Φαντάσου ότι βρίσκεσαι σε ένα club και υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτό. Μία από αυτές (δεν ξέρεις ποια) έχει μία επιταγή 1 εκ. ευρώ και σε περιμένει να σου την δώσει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις: " Έχεις αυτό που ψάχνω;"
Θα το έκανες; Γιατί; Γιατί θέλεις τα λεφτά! Θα σε ένοιαζε για το όχι από τις κοπέλες που μίλησες και δεν είχαν την επιταγή; Όχι, γιατί απλά δεν είχαν αυτό που έψαχνες!
Δεν υπάρχει απόρριψη στο φλερτ, απλά δεν έχουν όλες αυτό που ψάχνεις!

Ανταγωνίζεσαι μόλις το 3%!

Όλοι οι άντρες είναι κότες. Ή μάλλον το 97% των αντρών είναι. Μόλις 3 στους 100 έχουν τα κότσια να μιλήσουν σε μια άγνωστη. Ο ανταγωνισμός σου σε ένα δημόσιο χώρο δεν θα είναι ποτέ πάνω από 3-4 άντρες!

Γιατί ευθέως;!
Πιο αυθεντικός- Πιο φυσικός!
Όταν μιλάς ευθέως γίνεσαι πιο αυθεντικός, πιο φυσικός. 9 στις 10 φορές που θα δεις μια γυναίκα, θέλεις να της μιλήσεις γιατί είναι όμορφη και σέξι. Είσαι άντρας και εκείνη γυναίκα. Τι πιο λογικό από την ερωτική έλξη; Πες απλά: "Είσαι όμορφη, θέλω να σου μιλήσω, θέλω να σε γνωρίσω." Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

Κέρδισε χρόνο και ενέργεια!
Πόσες φορές έχει τύχει να γνωρίσεις μία γυναίκα, να μιλάτε για αρκετό χρόνο και τελικά να μάθεις ότι είτε έχει σχέση, είτε απλά δεν ενδιαφέρεται; Είναι τραγικό, όχι μόνο για το χρόνο που έχασες, αλλά κυρίως επειδή σπατάλισες ενέργεια και ένιωσες απογοήτευση από την αποτυχία. Χάλασες δηλαδή την διάθεση σου... Δήλωσε αμέσως τις προθέσεις σου και όποια και να είναι η ανταπόκριση, θα είσαι πάντα κερδισμένος! Επίσης, με αυτό τον τρόπο βγαίνεις αμέσως από το Friend Zone!

Περισσότερη δράση!
Όταν ζητάς αυτό που θέλεις, παίρνεις αυτό που θέλεις. Ακόμα και το πιο τολμηρό πράγμα που μπορείς να ζητήσεις, κάποια μπορεί να είναι πρόθυμη να το δώσει!

Η γυναίκα που θα μείνει δίπλα σου, θα της αρέσεις ΕΣΥ!
Όταν δεν είσαι αυθεντικός, στην γυναίκα που μόλις σου έδωσε το τηλέφωνο της, αρέσει αυτό που είδε, όχι ο αληθινός σου εαυτός! Μετά έχεις δύο επιλογές. Είτε απομακρύνεσαι, είτε παραμένεις ψεύτικος για το υπόλοιπο της σχέσης. Καμία επιλογή δεν ακούγεται και τόσο καλή! Αυτή είναι η κύρια αιτία που οι περισσότερες σχέσεις είναι εφήμερες...

Λιγότερη προσπάθεια!
Όσο πιο αυθεντικός είσαι, τόσο λιγότερη προσπάθεια χρειάζεται για να γίνεις κάποιος άλλος.
Η σχέση είναι για να περνάμε καλά, όχι για να προσπαθούμε για αυτή... Όλα πρέπει να έρχονται φυσικά!

Περισσότερος σεβασμός!
Οι γυναίκες δείχνουν περισσότερο σεβασμός στον άντρα που είναι ειλικρινής και έχει τα κότσια να πει αυτό που πιστεύει! Ταυτόχρονα ανεβαίνει και η αυτοεκτίμηση σου!

Τέλος στις θυμωμένες γυναίκες!
Όταν εξαρχής είσαι ειλικρινής, μπορεί να χάσεις αρκετές από τις γνωριμίες σου, αλλά τουλάχιστον θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου! Αν θέλεις one night και αυτό ζητήσεις, τότε δεν υπάρχει μπορεί κανείς να σου πει ότι είσαι μαλάκας. Αντίθετα, αν δείξεις ότι θέλεις σχέση, αλλά μετά το πρώτο σεξ, εξαφανιστείς, τότε είσαι!

Δεν υπάρχει κάποια ειδική συνταγή και κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Όμως με αυτές τις απλές τεχνικές μπορείς να έχεις περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Μάθε και προσάρμοσε αυτές τις τεχνικές στα μέτρα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: