ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Αυτό θα πει δήλωση - «φωτιά»: «Γιατί η σύντροφός μου να μην κάνει σεξ με άλλον;»

Ποιος πρωταγωνιστής καθημερινής σειράς δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα με το κέρατο;

Ο Μέμος Μπεγνής πρωταγωνιστεί στη νέα, καθημερινή σειρά «Το δακτυλίδι της φωτιάς» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου. Υποδύεται τον Ορφέα, έναν νεαρό άνδρα, που η Μαρίνα, η γυναίκα που αγάπησε και τον αγάπησε παθιασμένα, μπαίνει ξανά στη ζωή του, όμως, τώρα έχει χάσει τη μνήμη του κι εκείνη είναι με κάποιον άλλον που την αγαπά υπερβολικά. Πάθος, μυστικά και ένα επικίνδυνο παιχνίδι ξεκινά μεταξύ τους, καθώς ο πόθος από το παρελθόν αναβιώνει, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας τους δεν έχει σβήσει.

Τι θα έκανε όμως ο Μέμος Μπεγνής, αν ήταν στη θέση του συντρόφου της Μαρίνας και εκείνη ήθελε να ξαναζήσει τον έρωτα της με κάποιον... «Ορφέα»;
Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι: «Το να θεωρείς έναν άνθρωπο κτήμα σου και δικό σου, είναι τεράστιο λάθος. Αν τον αφήνεις ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, όταν έχει ξε@@@@@σει από τα απωθημένα του, για να το πω χύμα, τότε θα δοθεί ακόμη περισσότερο σε εσένα. Είναι σαν το ρητό που λέει "αν με αγαπάς, άσε με ελεύθερο!"».

Μάλιστα υποστήριξε ότι δεν έχει πρόβλημα η σύντροφός του να κάνει σεξ με άλλον άντρα: «Ναι, ναι! Δεν με αφορά, αν θα μου το πει ή όχι, αλλά τη στιγμή που την κάνει ευτυχισμένη, ας το κάνει λοιπόν. Μα ποιος είμαι εγώ που θα το στερήσω αυτό; Ξέρω ότι με αγαπάς, ξέρω ότι είσαι μαζί μου, ξέρω ότι για μένα κόβεσαι, αλλά αν σου τύχει κάτι καλό, γιατί να μην το κάνεις για να ξε@@@@@σεις; Δεν υπάρχει ούτε ζήλια ούτε απιστία για μένα. Όσο ξεφεύγουμε από το υπερ-εγώ μας και τον εγωκεντρισμό μας, τόσο πιο ευτυχισμένοι γινόμαστε.».

Αν σκεφτείς ότι ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας Σκορπιός, το ζώδιο που στον έρωτα τα θέλει όλα ή τίποτα, είναι να απορείς με τη δήλωσή του. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει την Αφροδίτη (σχέσεις) στον Τοξότη (περιπέτεια, πλουραλισμός, φιλοσοφία) σε σύνοδο με τον απατηλό Ποσειδώνα (απιστία, ιδεαλισμός), δείχνοντας ότι στις σχέσεις του έχει αναπτύξει τη δική του θεωρία, κατά την οποία το κέρατο δεν αποκλείει το ότι «κόβεται» το άλλο πρόσωπο για αυτόν, ίσως μάλιστα αποτελεί μια ευκαιρία να λυτρωθεί από τα απωθημένα του και να του δοθεί περισσότερο.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: