ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Χασίς: Η νέα καλλιεργητική... μόδα στην Φθιώτιδα!

Μέρες «δόξας» γνωρίζει η καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης στην Φθιώτιδα και ειδικά στην περιοχή της Λοκρίδας.


Κάθε τόσο ανακαλύπτονται δάση με δενδρύλλια ύψους από 50 εκατοστά έως και τρία μέτρα. Βέβαια αποκαλύπτονται οι φυτείες όχι όμως και οι καλλιεργητές!

Και αυτό είναι ένα ζήτημα ακόμη και ηθικής για την Ασφάλεια Λαμίας και προσωπικά τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδα κο Πάππο που σύμφωνα με απόχεις στελεχών της Α/Δ Φθιώτιδας, εξακολουθεί να διατηρεί στις ίδιες θέσεις στελέχη που η τοποθέτηση τους πριν αρκετά χρόνια φημολογείται ότι ήταν της απολύτου επιλογής παλαιού (παρά) πολιτικού παράγοντα που ακόμη και σήμερα εν ημέραις Αριστεράς, λύνει και δένει ειδικά στο χώρο της Αστυνομίας. (Την ξέρει καλά εδώ που τα λέμε).

Μετα την φυτεία των 1200 περίπου δενδρυλλίων στο Ασπρονέρι που ξεριζώθηκε και εν τέλει κάηκε στον χώρο καλλιέργειας της ,τώρα προκύπτει και νέα φυτεία ακόμη μεγαλύτερη και συντηρημένη με σύγχρονο και επιστημονικό τρόπο στις περιοχή του Μαρτίνου. Η φυτεία αυτή έχει πάνω από 2000 δενδρύλλια και εντοπίστηκε κατά μια πληροφορία από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και ζητήθηκε η συνδρομή και της Φθιώτιδας.

Κατά τις ίδιες πηγές η καλλιέργεια γίνονταν σε παλαιό στάβλο βοοειδών που ανήκει σε 50χρονο κτηνοτρόφο της περιοχής….

Δεν υπάρχουν σχόλια: