ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Ήμουν παρθένα όταν παντρεύτηκα. Την πρώτη νύχτα γάμου κοιμήθηκα αγκαλιά με...»!

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός το είπε;;;

«Το πρώτο βράδυ που ήμουν με τον άντρα μου του είπα, εγώ θα κοιμηθώ στον καναπέ κι εσύ...

στο κρεβάτι».
Πανέμορφη, με θεϊκή κορμοστασιά, αγάπη στις καλές τέχνες και με διεθνή καριέρα αποκαλύπτει: «Παντρεύτηκα παρθένα και το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα με την κούκλα μου»!
Πάει σε κάποιαν το μυαλό σου;


Πρόκειται για μια φλογερή Λιονταρίνα που με την Αφροδίτη (ομορφιά) σε σύνοδο με τον Άρη (σ3ξουαλικότητα) στον Καρκίνο (αναλλοίωτη στο χρόνο) αποτέλεσε άσβηστο πόθο για πολλούς άντρες της εποχής της, ενώ έκανε την υφήλιο να παραμιλά με τη μυθική ομορφιά της.
Ο λόγος για την Ρίκα Διαλυνά, την καλλονή της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου που έκανε διεθνή καριέρα αφού από τα 20 της που στέφθηκε Σταρ Ελλάς ανάγκασε με την ομορφιά της όλο το εγχώριο και διεθνές «τζετ σετ» της εποχής να στραφεί επάνω της.

Η Ρίκα Διαλυνά έχει κάνει δύο γάμους, χωρίς μάλιστα να θέλει κάποιον από τους δύο, όπως η ίδια εξομολογήθηκε: «Δύο φορές που παντρεύτηκα, παντρεύτηκα χωρίς να το θέλω. Αλλά ήμουν ευτυχισμένη και τις δύο φορές. Ήμουν παρθένα όταν παντρεύτηκα. 

Το πρώτο βράδυ που ήμουν με τον άντρα μου του είπα “εγώ θα κοιμηθώ στον καναπέ κι εσύ στο κρεβάτι”. Και κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ αγκαλιά με την κούκλα μου».
Η Ρίκα Διαλύνα με μια πολυαστρία στον Καρκίνο και τον Ήλιο στον Λέοντα συνδυάζει τον ρομαντισμό με την τρυφερότητα και το φλογερό ταμπεραμέντο με την εκρηκτική παρουσία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: