ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Νέα Υόρκη: Ροζ σκάνδαλο με Έλληνα ιερωμένο - Στο φως βίντεο και φωτογραφίες με άγριο σεξ! [φωτο]

Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή έναν ελληνορθόδοξο ιερέα συγκλονίζει την Ελληνική κοινότητα στη Νέα Υόρκη.
Η υπόθεση έγινε πρωτοσέλιδο στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα του ομίλου Μέρντοχ «New York Post», που δημοσίευσε περιγραφές από περιπτύξεις του ιερέα με τον παράνομο δεσμό του, φωτογραφίες καθώς και βίντεο, ενώ απασχόλησε και τον τύπο της Ελληνικής ομογένειας.

Κεντρικό πρόσωπο της ροζ υπόθεσης είναι ο πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, ελληνορθόδοξος ιερέας, που υπηρετούσε για τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν. Ο 67χρονος ιερωμένος, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, αναγκάστηκε σε παραίτηση όταν αποκαλύφθηκε και έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης η παράνομη σχέση του με μια Περουβιανή, μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη με ομογενή.

Έκανε την ερωμένη του διευθύντρια του κατηχητικού!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ιερωμένος είχε βρει ως πρόσχημα να δέχεται στο ναό την 45χρονη Περουβιανή Εθελ Μπουζάλα και να την αποκαλεί «πνευματική εγγονή» του, ενώ την όρισε διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας η 45χρονη τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του παπά και εκείνος να το απολαμβάνει. Σε άλλο στιγμιότυπο ο πατήρ Γεώργιος φαίνεται να την παρακολουθεί μέσα από καθρέφτη να κάνει προσομοίωση σεξ με μια μπανάνα, τυλιγμένη με μια μεμβράνη, μέχρι που το φρούτο λιώνει.


Αποκάλυψη του σκανδάλου από τον σύζυγο

Μόλις ο συζύγος της 45χρονης ανακάλυψε τη σχέση και το σχετικό υλικό το έστειλε στην Αρχιεπισκοπή. Έτσι ο επίσκοπος Αντώνιος Παρόπουλος κάλεσε στις 16 Σεπτεμβρίου σε απολογία του παράνομο ζευγάρι. Ο ιερέας ομολόγησε ότι είχε αμαρτήσει και αναγκάστηκε να παραιτηρθεί.

Ο ίδιος ο ιερέας Γιώργος Πασσιάς δήλωσε: «Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι».

Οσο για την Περουβιανή, επέστρεψε, σύμφωνα με τη «New York Post» επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά της.






directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: