ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε σχεδιάζοντας ένα λευκό τετράγωνο γύρω από τα χείλη της! Το αποτέλεσμα; Τρομακτικό…

Μας αρέσει πολύ να γινόμαστε δημιουργικοί με τα Halloween κοστούμια μας, και γνωρίζουμε ότι φέτος, έχουμε συναντήσει μερικές από τις καλύτερες ιδέες. 


Απλά το νιώθουμε στο πετσί μας!

Αλλά η ενδυμασία δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν συνοδευτεί από ένα επίσης δυνατό makeover! Ένα από τα αγαπημένα μας λοιπόν είναι τα τρομακτικά τεντωμένα χείλη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε αυτό το λουκ, όπως αυτή η ανατριχιαστική εκδοχή που θα σας παρουσιάσουμε στο παρακάτω tutorial!

Σας είπαμε επίσης ότι θα είναι και τρισδιάστατο? Οι άνθρωποι που θα σας δουν δεν θα μπορούν να ξεχωρίσουν αν θα πρέπει να σας φοβηθούν ή να απλά να θαυμάσουν την δουλειά σας.

Η δημιουργία αυτού του λουκ μπορεί να μοιάζει μία απαιτητική και δύσκολη διαδικασία αλλά η YouTube χρήστης «goldiestarling» το κάνει τόσο εύκολο, με ένα tutorial βήμα-βήμα στο οποίο παρέχει επίσης και κορυφαίες συμβουλές για να μπορέσετε και εσείς να έχετε τόσο ακρίβεια και να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα.

Επιδεικνύει ακόμα και όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε αυτό το απίστευτο λουκ και να το προσθέσετε στην φετινή τρομακτική συλλογή σας.

Μην απελπιστείτε αν δεν το πετύχετε την πρώτη φορά – εξασκηθείτε λίγο περισσότερο και θα δείτε πόσο θα ανταμειφθεί ο κόπος σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: