ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Γρεβενών

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τα παιδιά του Δήμου Γρεβενών από εθελοντές γιατρούς και οδοντιάτρους Ο «Ιπποκράτης», το κινητό πολυϊατρείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ...
θα βρίσκεται στα Γρεβενά, έξω από τον χώρο την Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, από τις 19 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2015

Το κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συνεχίζει το οδοιπορικό του στη Βόρεια Ελλάδα. Αφού ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του «Ιπποκράτη» στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη (5-9 Οκτωβρίου) και στο Δήμο Κιλκίς (12-16 Οκτωβρίου), τώρα το Κινητό Πολυϊατρείο τίθεται στη διάθεση των παιδιών και μαθητών του Δήμου Γρεβενών.

Οι δωρεάν προληπτικές ιατρικές/οδοντιατρικές εξετάσεις, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και με την πολύτιμη υποστήριξη της Johnson & Johnson. Ο προληπτικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών και το ΠΕΔΥ Γρεβενών από γιατρούς και οδοντιάτρους του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών & του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γρεβενών, τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά τους στα παιδιά του Δήμου Γρεβενών.

Το κινητό πολύϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται έξω από τον χώρο την Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών (απέναντι από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης), από τη Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, όπου καθημερινά από τις 8.30 ως και τις 14.00 θα εξετάζονται μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής και από τις 14.00 έως και τις 16.30 θα εξετάζονται παιδιά με τη συνοδεία των γονέων τους.

Στόχος του Οργανισμού μας, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, αποτελεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμη περισσότερα παιδιά. Αξίζει να αναφερθεί πως ήδη το Α΄ εξάμηνο του 2015, με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και τις 2 κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής (Ακουολογική/ Οφθαλμολογική μονάδα και Οδοντιατρική/Παιδιατρική μονάδα) εξετάστηκαν δωρεάν 8.963 παιδιά πανελλαδικά, πραγματοποιώντας 15.929 προληπτικές ιατρικές εξετάσεις ενώ από το 2002 όπου και ξεκίνησε η δράση της προληπτικής ιατρικής έως και σήμερα, πραγματοποιήθηκαν προληπτικές εξετάσεις σε περισσότερα από 66.000 παιδιά στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Με την παράκληση να δημοσιευθεί-μεταδοθεί καθώς είναι σημαντική η ενημέρωση των πολιτών για τη δωρεάν προληπτική εξέταση των παιδιών τους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» στο Δήμο Γρεβενών: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr * Τη δράση του «Ιπποκράτη» στο Δήμο Γρεβενών υποστηρίζουν το Ξενοδοχείο Αχίλλειον & το Ξενοδοχείο Αίγλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: