ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του Σχολικού Συμβούλου κ. Μαλέτσκο

Προς: Τον κ. Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους μαθητές και τους...
εκπαιδευτικούς της περσινής ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών για την βράβευση με την "Ετικέτα Ποιότητας" (eTwinning Quality Label) για το 2015, από την Εθνική Υπηρεσία του eΤwinning για το πρόγραμμα «Safer Internet» (Ασφαλέστερο Διαδίκτυο) που πραγματοποιήθηκε το σχολικό έτος 2014-2015, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού πληροφορικής κ. Καρανάτσιου Σπυριδούλα.

Το έργο άγγιξε την τελειότητα στους ακόλουθους τομείς:
(1) Παιδαγωγική Καινοτομία
(2) Ενσωμάτωση στη Διδακτέα ύλη
(3) Επικοινωνία και ανταλλαγή μεταξύ σχολείων συνεργατών
(4) Συνεργασία μεταξύ των σχολείων-συνεργατών
(5) Χρήση της τεχνολογίας
(6) Αποτελέσματα, αντίκτυπος και τεκμηρίωση.
Το eTwinning, η ηλεκτρονική κοινότητα των Σχολειών της Ευρώπης, αποτελεί μέρος του Erasmus+, το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό. Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning (eTwinning Quality Label) χορηγούνται στους εκπαιδευτικούς που έχουν διεξάγει άριστα eTwinning έργα. Η Ετικέτα Ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους.

Εύχομαι ακόμη περισσότερες διακρίσεις στα πλαίσια του ψηφιακού και καινοτόμου Σχολείου. Θεωρώ δε, ότι η εκπαίδευση και το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία είναι η απάντηση στη δύσκολη κοινωνική και οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Με εκτίμηση,
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΛΕΤΣΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: