ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Σε ποια ηλικία μικραίνει το πέος του άνδρα;

Το ότι η ηλικία επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή του άνδρα το γνωρίζαμε, ο χρόνος επιδρά στη συχνότητα και την ποσότητα των σεξουαλικών επαφών ειδικά αν...
ο άνδρας δεν προσέχει τη διατροφή του, δεν ασκείται, καπνίζει και γενικότερα ακολουθεί έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

Από την ηλικία των 40 μέχρι και τα 70 έτη τα προσόντα του άνδρα μικραίνουν οι αντοχές πέφτουν και οι σεξουαλικές ορμές είναι σαφώς μικρότερες συγκριτικά με τις νεότερες ηλικίες, τονίζουν οι επιστήμονες. 


Τι γίνεται όμως όσον αφορά τα προσόντα του άνδρα; 
Η επιστήμονες δίνουν απάντηση και σε αυτό το θέμα.

Με το πέρασμα των ετών το μήκος του πέους μειώνεται. Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα και να ανησυχήσετε. Ο βασικός λόγος είναι η ... συσσώρευση λίπους στην περιοχή χαμηλά της κοιλιάς και γύρω από το πέος που τείνει να αυξάνεται όσο μεγαλώνει ο άνδρας. Με τακτική άσκηση και καλή διατροφή μπορεί το βάρος του άνδρα να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα.
Άλλες περιπτώσεις που το πέος μπορεί να συρρικνωθεί

Το πέος είναι δυνατό να συρρικνώνεται σε διάφορες περιπτώσεις πχ. όταν κάνει κρύο. στο ψυχρό ντους, όταν ο άντρας αισθάνεται φόβο, αγωνία ή ντροπή. Άντρες χωρίς αρκετή αυτοπεποίθηση νιώθουν κάποιες φορές το πέος τους να συρρικνώνεται υπερβολικά όταν τους παρατηρεί μια γυναίκα/ Το ίδιο πέος μπορεί θαυμάσια να έχει τελείως φυσιολογικό μέγεθος κατά τη στύση.


boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: