ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σύγχρονος Τρόπος Ζωής: Από τον υποσιτισμό στην παχυσαρκία

3η Ημερίδα Τομέα Διαιτολογίας& Διατροφής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

Από το 1980 ο ΟΗΕ έχει αναγνωρίσει επισήμως τη 16η Οκτωβρίου, ως Παγκόσμια Ημέρα...
Διατροφής. Ο βασικότερος στόχος της ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με ζητήματα όπως ο περιορισμός της πείνας και η εντατικοποίηση της γεωργικής παραγωγής τροφίμων από τις αναπτυγμένες χώρες, με παράλληλη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας και μετάδοσης της τεχνογνωσίας στους στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ο Τομέας Διαιτολογίας& Διατροφής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνει την 3η Ημερίδα του με θέμα: «Σύγχρονος Τρόπος Ζωής: Από τον υποσιτισμό στην παχυσαρκία». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στην αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Εθνικής Αμύνης 1 στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της κακής διατροφής στον ανθρώπινο οργανισμό. Θέματα που θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν είναι ο υποσιτισμός, η παχυσαρκία, καθώς καιοι λαθεμένες μη ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες του σύγχρονου ανθρώπου.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές του χώρου της διατροφής, του επισιτισμού και της υγείας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τα πρόσφατα διατροφικά δεδομένα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Για την συμμετοχή τους, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2015 στις 18.00, δηλώνοντας συμμετοχή ΕΔΩ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406 www.iek-xini.edu.gr| iek@xinis.net| www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια: