ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ - Υπηρεσιακός προπονητής ο Μανωλάς

Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Στέλιο Μανωλά θα συνεχίσει η ΑΕΚ στο εγγύς χρονικό διάστημα.
Η συνάντηση του Τραϊανού Δέλλα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έφερε ως νέο, την παραίτηση του πρώτου από την τεχνική ηγεσία της...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς".

Ήδη, από το μεσημέρι είχε φανεί πως το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ, κρεμόταν από μια κλωστή. Αυτή η κλωστή «κόπηκε» οριστικά πριν από λίγο. Ο Δέλλας υπέβαλλε την παραίτηση του και το διαζύγιο είναι πλέον οριστικό. Ήδη από την συνάντηση με τον Μπάγεβιτς είχε διαφανεί πως έχει ραγίσει οριστικά το γυαλί ανάμεσα στις δυο πλευρές. Και μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και στα γραφεία της ΠΑΕ, επήλθε το οριστικό τέλος. Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League». Στον πάγκο της ΑΕΚ, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του «Τράι», θα καθίσει ο Στέλιος Μανωλάς, που είναι προπονητής της Κ20. Σίγουρα για το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή και πιθανότατα και γι αυτό του κυπέλλου με την Ξάνθη.

Ο Χιμένεθ στη λίστα
Ο πρώην προπονητής ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, φαντάζει αυτή την ώρα ως το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μανουέλ Χιμένεθ Χιμένεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης και το 2007 πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα των "ροχιμπλάνκος". Το 2010 ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα. Τελευταίος του σταθμός η Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Με την ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο του 2011, με την Αλ-Ραγιάν το πρωτάθλημα του 2015.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει του Μπάγεβιτς
Την ίδια ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει, τι γίνεται με τον νυν εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: