ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου ο Ά. Γεωργιάδης στη Χαλκιδική

Επισκέφτηκε το Παλαιοχώρι και τα μεταλλεία Κασσάνδρας(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Από την Χαλκιδική επέλεξε να ξεκινήσει την περιοδεία του, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας,...
ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο νομό, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αγαπά την περιοχή και τόνισε ότι είναι ένας από τους νομούς στον οποίο δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή.

«Εάν η ελληνική πολιτεία έδινε στη Χαλκιδική το ενδιαφέρον που της αξίζει, θα μπορούσε μόνο από την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου, να ζει η μισή Ελλάδα. Και είμαι εδώ γιατί θέλω να δείξω ότι εφόσον καταφέρω να πετύχω τον στόχο μου, η Χαλκιδική θα είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου. Βεβαίως, ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι και ότι συμπαραστέκομαι στον αγώνα των μεταλλωρύχων από την πρώτη κιόλας μέρα, γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι αυτοί αξίζει και πρέπει να έχουν δουλειά», ανέφερε.

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να πάψει να υφίσταται ο διχασμός που υπάρχει στην τοπική κοινωνία, ο κ. Γεωργιάδης είπε:



«Πρέπει η πολιτική ηγεσία του τόπου να εξηγήσει και στους κατοίκους της Ιερισσού και της Αρναίας και σε όλη τη Χαλκιδική το κοινό συμφέρον που μας ενώνει. Έχουμε υποχρέωση να εξηγήσουμε στους κατοίκους που ανησυχούν για το περιβάλλον και να τους πείσουμε ότι δεν θα κινδυνεύσει το περιβάλλον και πως θα τηρήσουμε όλους τους όρους. Θα είμαστε αυστηροί στην εφαρμογή των όρων. Από την άλλη, θα πρέπει να εξηγήσουμε ότι δεν μπορούμε να διώχνουμε επενδύσεις γιατί αυτές δημιουργούν θέσεις εργασίας και αυτές θα μας βοηθήσουν να βγούμε από την μιζέρια. Οι επενδύσεις θα μας βοηθήσουν να βρούμε τα χρήματα για τις συντάξεις που έχουμε κόψει. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο, μονιασμένα και πολιτισμένα να συνδυάσουμε και τα δύο. Αυτό χρειάζεται θάρρος από την πολιτική ηγεσία και πιστεύω ότι τέτοιο θάρρος το διαθέτω».

Ο κ. Γεωργιάδης συνομίλησε με τους κατοίκους του Παλαιοχωρίου, όπου βρέθηκε γύρω στις 12:30 και τόνισε πως αυτό που έχει σημασία είναι να τους ακούσει και όχι να τους μιλήσει.





Όπως τόνισε, η φωνή τους πρέπει να ακουστεί παντού και γι'αυτό άλλωστε είναι οι πολιτικοί ανέφερε χαρακτηριστικά, για να ακούν και να μεταφέρουν τις ανησυχίες των πολιτών.

youtube.com



Με τους κατοίκους συνομίλησε και η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τον συνοδεύει στην περιοδεία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: