ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφόρησε επιτέλους βίντεο: Πέταξε την φανέλα της Εθνικής…ο “Έλληνας” Χολέμπας;; – Τελειώνει σήμερα ο “εφιάλτης”…

Τελευταίο παιχνίδι σήμερα με την Ουγγαρία για την Εθνική…”ξεφτίλα”, που… περιφέρεται σαν τσίρκο ανα την Ευρώπη και διασύρει το εθνόσημο!

Κυκλοφόρησε το βίντεο με τον Χολέμπας


Χαμός έγινε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση που ήθελε τον Χοσέ Χολέμπας να φεύγει «τρελαμένος» από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη νέα ήττα της Ελλάδας από τη Β. Ιρλανδαία και να πετάει την φανέλα στο χορτάρι.

Ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε τη συγκεκριμένη κίνηση την επόμενη ημέρα, ενώ σήμερα και η ΕΠΟ πήρε θέση λέγοντας σχετικά: “Ένα -δήθεν- περιστατικό προσέλαβε μεγάλη έκταση, κυρίως σε διαδικτυακά Μέσα, αμέσως μετά τον αγώνα της Εθνικής στο Μπέλφαστ. Αφορά στον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος κρίθηκε και κατακρίθηκε διότι, όπως γράφτηκε, πέταξε τη φανέλα του εκνευρισμένος πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, την ώρα που οι συμπαίκτες του χαιρετούσαν τους Έλληνες φιλάθλους στην εξέδρα του γηπέδου. Η αλήθεια είναι ότι ο Χοσέ ήταν εκνευρισμένος και γι’ αυτό δεν μπορεί κανείς να του ζητήσει το λόγο. Αναγνωρίζουμε σε όλους το δικαίωμα να διαχειρίζονται τις καταστάσεις, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες, όπως μπορούν.

Εκνευρισμένος ήταν ο Χοσέ, άλλωστε, διότι η Εθνική ηττήθηκε. Στην ήττα άλλος δεν μιλιέται, άλλος βρίζει, άλλος νευριάζει. Και στη νίκη το ίδιο. Άλλος γελάει, άλλος φωνάζει κι άλλος κλαίει. Ο Χοσέ εκνευρίστηκε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά δεν είναι αλήθεια ότι πέταξε τη φανέλα του»!


Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, κυκλοφόρησε και σχετικό βιντεάκι, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και το οποίο «τράβηξε» φίλαθλος που ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο. Σε αυτό φαίνεται ο Χολέμπας να φεύγει μόνος του για τα αποδυτήρια κρατώντας την φανέλα και να… αρπάζεται με τον Αραβίδη που του ζητάει να πάει στην εξέδρα. Το βίντεο δεν δείχνει μέχρι την φισούνα, ωστόσο στο διάστημα που «τραβάει» τον Χολέμπας, η φανέλα είναι στα χέρι του.

Ιδού:

Σήμερα στις 19:00 το φινάλε της χειρότερης Εθνικής όλων των εποχών, με την Ουγγαρία

Το τελευταίο παιχνίδι της στην προκριματική σειρά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου (19:00). Το συγκρότημα του Τσάνα υποδέχεται την Ουγγαρία, η οποία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης μέσω της 3ης θέσης.

Η Εθνική ομάδα μετράει ένα σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη, το οποίο είναι το πλέον αρνητικό στην ιστορία της. Η ήττα από τη Β.Ιρλανδία στο Μπέλφαστ έφερε στην επιφάνεια ακόμη περισσότερα προβλήματα, τα οποία προκάλεσαν και την αντίδραση του Βασίλη Τοροσίδη στη συνέντευξη Τύπου.

«Ποτέ σε καμία ομάδα 25 ποδοσφαιριστές δεν ήταν φίλοι. Το 2007 επίσης είχαμε προβλήματα όπως και πέρυσι λόγω του γεγονότος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αλλά τότε πηγαίναμε καλά και δεν ενδιέφεραν κανέναν τα εσωτερικά μας» τόνισε ο άσος της Ρόμα με κάθε δόση ειλικρίνειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Τσάνας προορίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση βασικού θα πάρουν οι Φορτούνης και Μάνταλος ενώ στα αριστερά αναμένεται να αγωνιστεί ο Σταφυλίδης αντί του Χολέμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: