ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ποιον αποκαλούν στην κυβέρνηση «ο χαρούμενος Υπουργός» και γιατί;

Τι λέει ο ίδιος για το παρατσούκλι που του έχουν «κολλήσει»;
Ό,τι και να πει είναι με το χαμόγελο στα χείλη! 

Ο λόγος για τον...
αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, που είναι συνεχώς χαμογελαστός γι' αυτό και οι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση του έχουν δώσει ένα... ενδιαφέρον παρατσούκλι. Τον αποκαλούν «ο χαρούμενος Υπουργός», σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, αφού γελά και όταν... εξαγγέλλει φόρους.

Αν και είναι οξύμωρο να φαίνεται χαρούμενος, όταν ανακοινώνει φόρους και μέτρα μάλιστα στην εποχή της φτώχειας και της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα ο ίδιος υποστηρίζει ότι: «Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Μου βγαίνει έτσι. Δεν μπορώ τη σοβαροφάνεια, δεν είμαι όμως χαζοχαρούμενος. Με αυτόν τον τρόπο, το χαμόγελο, μπορώ να απαντήσω και στην καταστροφολογία, ότι δήθεν έρχεται τσουνάμι φόρων, φοροκαταιγίδα κ.τ.λ.».
Η στάση του πάντως θυμίζει ένα παλαιότερο προκάτοχό του, τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννο Παπαντωνίου! Τι γίνεται με αυτό το Υπουργείο; Τόσο «γελαστά παιδιά» περνούν από 'κει;

Από αστρολογικής πλευράς, η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό σε κοσμικό επίπεδο ευνοεί ειδήσεις για ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν πάντα ευχάριστοι, ωστόσο η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα που είναι ενεργή αυτές τις ημέρες, δείχνει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και ότι κάλλιστα ένα χαμόγελο μπορεί να είναι μια ωραία... μάσκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: