ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Λένε ότι αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στoν κόσμο εν ζωή. Όταν την είδαμε μας μάγεψε με την ομορφιά της!

H 18χρονη Florence Colgate από την Μ. Βρετανία αναδείχτηκε ως η πιο όμορφη νεαρή κοπέλα. Σίγουρα με την πρώτη ματιά, η όμορφη ξανθιά γαλανομάτα διαθέτει...
χαρακτηριστικά που πολλές γυναίκες θα πλήρωναν τον πλαστικό χειρούργο για να αποκτήσουν.

Το παράξενο όμως της υπόθεσης, δεν είναι ότι αυτή η κοπέλα είναι απλά εντυπωσιακά όμορφη, αλλά ότι το πρόσωπό της είναι ο ορισμός της απόλυτης συμμετρίας!

Ερευνητές που μελετούν την ανθρώπινη ομορφιά και το τι κάνει κάποιον όμορφο και ελκυστικό έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο «αναλογικό καλούπι» που αναφέρει τα εξής:

η απόσταση μεταξύ των κέντρων των ματιών είναι ιδανικά το 46% του πλάτους του προσώπου (από το ένα αυτί στο άλλο). Της Florence είναι 44%. Η απόσταση των ματιών για το ιδανικό πρόσωπο θα πρέπει να είναι το 30% του μήκους του προσώπου, ενώ της Florence είναι32.8%

Όπως λέει και η ίδια στο βίντεο, για τον διαγωνισμό, έστειλε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και ξαφνικά της ανακοίνωσαν ότι μπήκε αμέσως στο top 5 των πιο όμορφων (ανάμεσα σε 18000 άτομα!).

Αυτό όμως που είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο, είναι ότι η νεαρή κοπέλα είναι πολύ προσγειωμένη στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να εργάζεται part time ως σερβιτόρα και έχει βλέψεις για να σπουδάσει στο μέλλον, μόλις τελειώσει το σχολείο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: