ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Παρουσίαση του νέου δίσκου του Αλέξη Γραμματικού - "Nueva Vista - days of Istanbul"

Την Κυριακή 8 Νοέμβρη συναντιόμαστε στον 1ο όροφο του Booze Cooperativa και έπειτα ανεβαίνουμε στον θεατρικό χώρο του...
2ου για την παρουσίαση του νέου δίσκου τού Αλέξη Γραμματικού με τίτλο... "Nueva Vista - days of Istanbul". 
Ένα μουσικό / ηχητικό ταξίδι που ξεκίνησε με την φυγή μέσω Αλεξανδρούπολης προς την Κωνσταντινούπολη επιστρέφει στην Αθήνα για την ακροαματική του παρουσίαση.

Το άλμπουμ "Nueva Vista - days of Istanbul" είναι ένα μουσικό ντοκυμαντέρ που προέκυψε μέσω της διαρκούς καταγραφής τόσο του φυσικού ηχοτοπίου, όσο και εκείνου της Πόλης, σε συνδυασμό με την μουσική σύνθεση που γεννήθηκε μέσα σε 15 μήνες καθημερινής σχέσης, παρατήρησης και ζύμωσης με τα παράδοξα και τις ομορφιές της.


Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν (2012-2014) σε Κωνσταντινούπολη / eskiyeni Όλυμπο (Αντάλυα) / Θεσσαλονίκη /Αλεξανδρούπολη με την υπερπολύτιμη συμμετοχή των: K?vanη Tatar / Sideridis Nikolaos / Ozgun Pehlivan / Aydo?an Sonat / Markou Giorgos / Elias Kakalis / Mixalis Ziogas / Payam Ghasemi / Alexandros Kevopoulos / Panagiotis T Margiolis / Samuel Lebovic

Μίξη / Mastering: Doukas Siskopoulos & Alegros Gramma / www.musictemple.gr



Tην παρουσίαση του άλμπουμ θα συνοδεύουν εικόνες του σκηνοθέτη-φωτογράφου Νίκου Νικολόπουλου από το φωτογραφικό του προτζεκτ κατά την διαμονή του στην Κων/πολη (2011-2012).

Το EP album "Nueva Vista - days of Istanbul" κυκλοφόρησε από την FM Records S A τον Μάρτιο του 2015.

Ελάτε να ακούσουμε!!

Στη διάρκεια της βραδιάς θα διατίθενται CDs.
(είσοδος ελεύθερη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: