ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Βασίλης Πάντσιος - Δυο νέα Promo Singles «Μωρό μου άγνωστο» και «Χρώματα σιωπής»

    Ένας νέος ξεχωριστός καλλιτέχνης, ένας δημιουργός από την Κομοτηνή, που ξεκίνησε με πνεύμα ανήσυχο πριν από χρόνια το δικό του μουσικό ταξίδι περιπλάνησης και φτάνει μέχρι τις...μέρες μας όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος του και τον τρόπο να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση, να εκφραστεί και να επικοινωνήσει με το ευρύ κοινό.

    Τα δυο νέα Promo Singles «Μωρό μου άγνωστο» και «Χρώματα σιωπής» από «Το Ροκ εντός μου», το πρώτο προσωπικό CD Album του Βασίλη Πάντσιου που κυκλοφορεί απο την FM Records S.A., ακολουθεί ήδη την δική του επιτυχημένη πορεία με μεταδόσεις σε ραδιόφωνα και μπαράκια σε όλη την Ελλάδα και έχει ξεπεράσει τα 3.200.000 YouTube views, σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας και δημιουργικής συνεργασίας. Σύντομα αναμένεται και υλικό από τις επόμενες παραγωγές του.

    Το «Μωρό μου άγνωστο», ένα ιδιαιτέρως ανεβαστικό ποπ - ροκ κομμάτι, νομίζεις πως ξεπηδάει μέσα από τα απατηλά φώτα, τα περίεργα βλέμματα και τα μεθυσμένα λόγια των θαμώνων ενός μπάρ. Με αυτοσαρκαστική και ειρωνική διάθεση ο δημιουργός κάνει φλάς με εικόνες στον μοναχικό άνδρα που ψάχνει την μοιραία γυναίκα που θα τον σώσει από την σκοτεινιά του, το ξόδεμα της στιγμής, την ματαιότητα του κόσμου και ίσως κι από τον ίδιο του τον εαυτό…

    Το «Χρώματα σιωπής», ένα σαφώς πιο εσωτερικό κομμάτι, είναι μια αναφορά στο ανθρώπινο πνεύμα που αντιστέκεται στο εφήμερο, που ψάχνει πάντα κάτι πιο βαθύ, που παλεύει στα δύσκολα να δημιουργήσει και να εκφραστεί. Είναι ένα ταξίδι αναζήτησης και αυτογνωσίας μια βουτιά προς τα μέσα δίχως δίχτυ ασφαλείας, μια εναλλαγή των συναισθημάτων από το σκοτάδι στο φως.

    Ακούστε εδώ μερικά ακόμα singles που προηγήθηκαν από το CD Album «Το Ροκ εντός μου» κι αγκαλιάστηκαν θερμά.

    ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΚΑΡΔΙΑ - Βασίλης Πάντσιος
    http://youtu.be/4DkQCZdmIXA

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ - Βασίλης Πάντσιος
    http://youtu.be/48AgjCuVhcI

    ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΩ - Βασίλης Πάντσιος
    http://youtu.be/YlPHBoYHFxc

    ΠΕΣ ΜΟΥ Σ’ΟΛΑ ΝΑΙ - Βασίλης Πάντσιος
    http://youtu.be/nUiXnkgBqg8

    ΕπίσημηΣελίδα Facebook
    http://www.facebook.com/VASILIS.PANTSIOS.

    Επίσημη Σελίδα U-TUBE
    http://www.youtube.com/user/BILLPAN10

    mail.bilpan10@gmail.com

K.Gregori
InSideOut music
Director
cid:3461770808_12102097
InSideOut music web promotion
( (+30) 6937 172757
+25, Xaldias / Elliniko / Athens / Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: