ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο sexy χορός της νύφης που καθήλωσε τον γαμπρό και τον έκανε να ιδρώνει από πόθο (Video & Photos)

Για την ακρίβεια ο χορός της νύφης δεν καθήλωσε μόνο τον γαμπρό αλλά και όλους τους καλεσμένους που την καταχειροκρότησαν. 
Το βίντεο τα «σπάει» στο ίντερνετ...


Η Ρενάτα Μπρεσιάνι είναι μια 27χρονη χορεύτρια που ύστερα από έναν σφοδρό έρωτα με έναν γιατρό αποφάσισε να τον παντρευτεί. Ο γάμος έγινε με κάθε μεγαλοπρέπεια και μετά ξεκίνησε το γλέντι. Η νύφη αποφάσισε να χορέψει για τον σύζυγο της, έναν σέξι χορό.

Με αυτόν τον τρόπο του έδειξε πως πάντα θα έχει τον τρόπο να του φτιάχνει το κέφι ακόμη και στα δύσκολα. Και πραγματικά η Ρενάτα έβγαλε το νυφικό της, έβγαλε και την καλτσοδέτα της, την πέρασε στο κεφάλι του γαμπρού και τον έβαλε να καθίσει αναπαυτικά σε μια καρέκλα στο κέντρο της πίστας.

Φορούσε μόνο ένα σατέν φόρεμα που παραπέμπει σε κομπινεζόν και με λάγνες κινήσεις αρχίζει να χορεύει μια δική της σέξι χορογραφία, σε τραγούδια των Aretha Franklin, Marvin Gaye και της Beyonce.

Ο γαμπρός που κάθεται στην καρέκλα χαμογελά, ιδρώνει και ξεφυσάει καθώς βλέπει την γυναίκα του να λικνίζεται αισθησιακά και να τον κοιτάζει στα μάτια. Μάλιστα όταν οι 4 παράνυφοι, όλες φίλες της νύφης, την ακολουθούν στο χορευτικό τότε όχι μόνο ο γαμπρός αλλά και οι καλεσμένοι ξεσπούν σε επιφωνήματα και χειροκροτήματα. Οι προβολές του συγκεκριμένου βίντεο στο ιντερνετ αγγίζουν τις 900.000

Δεν υπάρχουν σχόλια: