ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΣΑΛΟΣ: Καθηγήτρια αυνανίστηκε και έδειξε το video σε μαθητές! (PHOTO)

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία με μία καθηγήτρια υποκριτικής, ονόματι Λόρεν Μπάρι-Χόλσταιν, του πανεπιστημίου Queen Mary, του Λονδίνου.


Σύμφωνα με το Sportdog, εν λόγω καθηγήτρια έδειξε στους μαθητές της ένα βίντεο σε προτζέκτορα, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια και φαινόταν να αυνανίζεται ολόγυμνη πάνω σε μία πίστα!!!

Συγκεκριμένα, η Λόρεν έβγαλε ένα προφυλακτικό από τον κόλπο της και στη συνέχεια αυνανίστηκε με τη λαβή ενός σπαθιού! Στο τέλος η καθηγήτρια ούρησε πάνω στη σκηνή και αποχώρησε…

“Ειλικρινά, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ήταν περίεργο. Δεν ήταν μόνο ότι είδαμε τα απόκρυφα της αλλά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έπρεπε να το παρακολουθήσουμε καθώς δε συσχετιζόταν με την ενότητα του μαθήματος που κάναμε“, είπε ένας μαθητής. “Ήταν σοκαριστικό, το είδαμε χωρίς λόγο“, το παράπονο ενός άλλου.

Μπορεί οι μαθητές να ενοχλήθηκαν από το θέαμα που είδαν, αλλά οι ιθύνοντες του πανεπιστήμιου επικρότησαν την ενέργεια της καθηγήτριας!

“Οι μαθητές μας μαθαίνουν όλη τη γκάμα της υποκριτικής. Κάποιες από τις δουλειές που θα κάνουν στο μέλλον θα είναι μία πρόκληση γι΄ αυτούς και δεν θα διαφέρουν από το βίντεο της καθηγήτριας τους“, ανέφερε άνθρωπος από το Queen Mary.

Η ίδια η Λόρεν περιέγραψε το σόου σαν μία “φεμινιστική παράσταση που ασχολείται με το γυναικείο σώμα“. Τι άλλο θα δούμε, λέμε εμείς…

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: