ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι βάζει στην μύτη της για να βγάλει τα μαύρα στίγματα … [video]

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν κατά καιρούς προβλήματα με έξαρση ακμής στο πρόσωπό τους.


Ειδικά οι πιο νεαροί και νεαρές έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Μία από τις βασικές αιτίες που δημιουργούνται σπυράκια ή μαύρα στίγματα στην επιδερμίδα είναι το γεγονός ότι οι πόροι του δέρματος αποφράσσονται με ακαθαρσίες, νεκρά δερματικά κύτταρα και σμήγμα (φυσικό έλαιο του δέρματος) με αποτέλεσμα να προκαλείται μια μικρή τοπική φλεγμονή.

Η νεαρή κοπέλα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ανακάλυψε έναν μοναδικό τρόπο να καθαρίζει άψογα τους πόρους στην μύτη της από κάθε είδους ακαθαρσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει σπυράκι ή μαύρο στίγμα.

Το βίντεό της έχει μέχρι στιγμής σχεδόν 8 εκατομμύρια θεάσεις. Το μυστικό της; Απλή, μη-τοξική κόλλα! Δείτε την να παίρνει την κόλλα, να την απλώνει στην μύτη της σε ένα λεπτό στρώμα και αφότου την αφήσει να στερεοποιηθεί καλά, να την αφαιρεί και να απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά από τους πόρους της επιδερμίδας της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απλώστε αρχικά λίγη κόλλα στο εσωτερικό ου χεριού σας (εκεί που η επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη) για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε οποιουδήποτε είδους αλλεργική αντίδραση.

Δείτε το απίστευτο βίντεο…

newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: