ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Τρίτη 10/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να εξαπατηθείς ή να ξεγελαστείς. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Ζυγό ορίζει την αφετηρία μιας θετικής όσο και ευχάριστης περιόδου, κατά την διάρκεια της οποίας οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βρίσκονται στον «μήνα του μέλιτος»!

Ερωτικά
Η αγκαλιά που αναζητάς βρίσκεται στην απόλυτη διάθεσή σου, είτε πρόκειται για «τον άνθρωπό σου», είτε για μια νέα γνωριμία, που φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που σε γοητεύουν. Προχώρα, το σύμπαν είναι μαζί σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από τη μια πλευρά, η Αφροδίτη στον Ζυγό αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, από την άλλη όμως μπορεί να σηματοδοτήσει και μια περίοδο... τεμπελιάς! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να μην δώσεις βάση σε «ευφάνταστα» σχέδια ή προτάσεις που τουλάχιστον κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες είναι εξαιρετικά απίθανο να υλοποιηθούν.

Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και αποκλειστικότητας είναι από τους πλέον αγαπημένους σου κι είσαι πολύ κοντά στον να τον ζήσεις! Αν έχεις πραγματικά τη διάθεση σε περιμένουν μοναδικές στιγμές, είτε με τον άνθρωπό σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σηματοδοτεί μια περίοδο όπου θα μπορέσεις να βάλεις στην άκρη κάθε τι το δυσάρεστο, να περάσεις όμορφα και να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, πλαισιωμένος/η από τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να βάλεις φρένο σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια που μάλλον κινούνται στην σφαίρα της ουτοπίας.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής αλλά η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς. Προσπάθησε να είσαι πιο κουλ κι όλα θα πάνε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να παρουσιάσεις την θετική και αισιόδοξη πλευρά της πραγματικότητας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον οποιονδήποτε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, συμπεριλαμβανομένου του... εαυτού σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε όμορφες οικογενειακές στιγμές αλλά και στον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τα παλιά και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Πρόσεξε όμως μήπως αυτή η συναισθηματική παλινδρόμηση σε εγκλωβίσει τελικά ανάμεσα στο χθες και το σήμερα!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα είναι πιθανό να βρεις μια όμορφη παρέα ή να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας βελτιώνει την ψυχολογία σου και σε ωθεί να δεις την ζωή σου πιο αισιόδοξα και δημιουργικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όντως... ειδυλλιακά! Ειδικά στον οικονομικό τομέα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λαθέψεις στην πολιτική σου ή να πέσεις θύμα μιας απάτης.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση ακόμη και στον... δρόμο αλλά βέβαια οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση πρότεινε στον/στην σύντροφο σου ένα ταξίδι, που μπορεί να σας μείνει αξέχαστο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τα οικονομικά σου μπορεί να βελτιωθούν, παράλληλα όμως με την Αφροδίτη στο Ζυγό ίσως να νιώσεις υπέρμετρα αισιόδοξος/η για την πορεία των πραγμάτων, προβαίνοντας σε επιπόλαιους χειρισμούς. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είτε έχουν την πρόθεση να σε ξεγελάσουν, είτε σου προτείνουν κάτι που δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων αλλά ακόμη και για τις δικές σου. Μπορείς λοιπόν να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις κάτι πιο χειροπιαστό!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναμένεται να βελτιώσει αισθητά το κλίμα τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και σε ποικίλες άλλες δραστηριότητες, να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι δυνατόν να εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για χρόνια. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προβείς σε μια καλή πράξη!

Ερωτικά
Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο και για ένα διάστημα θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του ποιον ή ποιαν να διαλέξεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην εκτεθείς χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» αλλά και την καχυποψία σου. Παράλληλα, ίσως σου εκμυστηρευθούν κάτι σημαντικό, τελικά όμως έχει μεγάλη σημασία το πώς θα διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου. Γιατί αν μείνεις μόνον στο τι έκανε ο ένας και ο άλλος, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να «σκοτεινιάσεις» την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των μυστικών ερώτων και σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να οριστικοποιηθούν τα πράγματα. Αντίθετα όμως, όσον αφορά στην αναβίωση μιας παλιάς σου σχέσης, όλα είναι δυνατά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό τονίζει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να σου φέρει νέους φίλους ή το «διαβατήριο» της εισόδου σου σε έναν κύκλο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο μιας οικογενειακής υπόθεσης με οικονομικό περιεχόμενο, αφού φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο κινείται πονηρά!

Ερωτικά
Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, ίσως αποκομίσεις πολλές συμπάθειες αλλά και τηλέφωνα ή διευθύνσεις. Από εκεί και ύστερα, αν και η ζυγαριά «γέρνει» προς τις νέες φιλίες, μπορείς να περιμένεις και να εύχεσαι κάτι περισσότερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου κι ίσως «μεσολαβήσει» ώστε να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που, τρέφοντας μεγάλη συμπάθεια για το πρόσωπό σου, μπορεί να συμβάλλει σε πολλά. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού σήμερα είναι εύκολο να γίνουν λάθη ή να χαθεί κάτι σημαντικό.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα τις επαφές σου και βλέπουμε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να αναβάλλεις κάποιες από τις τρέχουσες δραστηριότητές σου, αφού έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να έρθουν τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Σε ανάλογο μήκος κύματος, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να βάλεις στην άκρη τα δύσκολα και να ασχοληθείς περισσότερο με εκείνα που σε ευχαριστούν. Επιπλέον ίσως λάβεις μια καλή είδηση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου γνέφει προκλητικά κι ίσως να είναι δύσκολο να αντισταθείς στα κελεύσματά της. Μια ρομαντική περιπέτεια μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για τη ζωή, είτε ταξιδέψεις, είτε απλά σερφάρεις στο διαδίκτυο!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου ή απλά να σε κάνει να νιώσεις ευτυχής με όσα ήδη έχεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ακούσεις» περισσότερο την διαίσθηση, παρά την λογική σου. Επιπλέον, μπορείς να ασχοληθείς με τις τέχνες ή την φιλοσοφία αλλά και να λειτουργήσεις εμψυχωτικά απέναντι σε όσους/ες το χρειάζονται.

Ερωτικά
Οι ανταγωνισμοί και οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις καλά κρατούν. Ο ενεργός Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι νέο και «δυνατό», αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψουν εντάσεις «για ψύλλου πήδημα».

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: