ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Τα 10 καλύτερα επαγγέλματα για... ακοινώνητους -Για όσους απεχθάνονται να δουλεύουν με άλλους [εικόνες]

Δεν είμαστε όλοι κοινωνικοί άνθρωποι. Ειδικά όταν πρόκειται για δουλειά. Είτε γιατί δεν θέλουμε, είτε γιατί δεν μπορούμε, αρκετοί βρίσκουμε την κοινωνικοποίηση στην...
εργασία μια δύσκολη υπόθεση.

Πολλοί θα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι αν μπορούσαν να βρουν μια εργασία όπου η επαφή τους με άλλους ανθρώπους θα ήταν ελάχιστη, αν όχι ανύπαρκτη. Ακόμη περισσότεροι θα επιθυμούσαν να αποφύγουν τις υποκριτικές καλοσύνες με συναδέλφους ή πελάτες που απαιτούν οι πιο πολλές δουλειές. Αν είστε ένας από αυτούς, ορίστε τα δέκα επαγγέλματα που θα σας «απομονώσουν».

1. Κυνηγός

Η επαφή που θα χρειαστεί να έχεις με ανθρώπους είναι μηδαμινή. Εκεί στο δάσος, κυνηγώντας ζώα και πουλιά, είναι σίγουρο ότι σπάνια θα συναντήσεις κάποιον.
Βαθμός απομόνωσης: 51

2. Αγρότης

Τα μόνα όντα που θα έχουν τη χαρά να σε συναναστραφούν θα είναι η πανίδα του χωραφιού σου. Φύτεψε, πότισε και καλλιέργησε ελεύθερα, κανένας δεν πρόκειται να διαταράξει την ηρεμία σου εδώ.
Βαθμός απομόνωσης: 51,5

3. Δημιουργική γραφή

Αν θες να αποφύγεις την καθημερινή κοινωνικοποίηση σου, γιατί να μην αφοσιωθείς στα επαγγέλματα που απαιτούν τη δημιουργική σου γραφή και μόνο. Ποιητής, συγγραφέας, στιχουργός είναι κάποια από αυτά.
Βαθμός απομόνωσης: 52

4. Πλαστικές (και άλλες) τέχνες

είτε είσαι γλύπτης ή ζωγράφος, είτε έχεις επιλέξει να πλέκεις και να κεντάς, η επαφή σου με τον έξω κόσμο θα είναι ελάχιστη. Το πολύ πολύ με κάποιο μοντέλο για το επόμενο σου έργο.
Βαθμός απομόνωσης: 53,5

5. Υπεύθυνος σιδερώματος σε στεγνοκαθαριστήριο

Αν αυτό που ψάχνεις είναι η ηρεμία σου, αυτή σίγουρα θα την βρεις προσπαθώντας να ισιώσεις σεντόνια και πουκάμισα. Το σιδέρωμα ρούχων και υφασμάτων θα σου το εξασφαλίσει και αν χρησιμοποιείς και πρέσα, ακόμη ευκολότερα για σένα.
Βαθμός απομόνωσης: 53,5

6. Χειριστής αυτόματων μηχανών

μέσα στο εργοστάσιο με το θόρυβο των μηχανημάτων στο φουλ, οποιαδήποτε διαπροσωπική επαφή είναι αδύνατη. Άλλωστε το μόνο που σου ζητείται είναι να ελέγχεις τη σωστή λειτουργία της γραμμής παραγωγής.
Βαθμός απομόνωσης: 54,5

7. Μικροβιολόγος


Οι μόνοι ζωντανοί οργανισμοί που θα συναντας κατά την διάρκεια της εργασίας σου είναι τα βακτήρια που θα εξετάζεις στους σωλήνες του εργαστηρίου σου. Η απομόνωση σου είναι εγγυημένη υπόθεση.
Βαθμός απομόνωσης: 56

8. Ξυλοκόπος

Άλλο ένα επάγγελμα που θα σου χαρίσει απλόχερα την προστασία σου από τον υπόλοιπο κόσμο είναι αυτό του ξυλοκόπου. Το μόνο εργαλείο που θα χρειαστείς είναι το τσεκούρι σου.
Βαθμός απομόνωσης: 56,5

9. Υπεύθυνος βαψίματος εξαρτημάτων αυτοκινήτων

Όμοια με τον χειριστή των αυτόματων μηχανών, το μόνο που θα σου ζητηθεί να κάνεις είναι να κλειστείς σε μια βιομηχανική αίθουσα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και να βάφεις τα διαφορετικά μέρη ενός αυτοκινήτου.
Βαθμός απομόνωσης: 56,5

10. Οικονομολόγος

Επιλέγοντας αυτό το επάγγελμα και καταξίωση θα γνωρίσεις από την κοινωνία και κάθε επαφή με αυτήν θα αποφύγεις. Το περιζήτητο επάγγελμα στην εποχή μας σου διασφαλίζει ότι οι μόνοι που θα συναντάς θα είναι οι δείκτες και οι αριθμοί.
Βαθμός απομόνωσης: 57,5

(Η Βαθμολογία προέκυψε απο έρευνα του Business Insider)

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: