ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών συμμετέχει στην απεργία της 12 Νοέμβρη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών αντιδρώντας στις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που συνεχίζει η κυβέρνηση, καλεί...
 όλους τους εργατοϋπαλλήλους, τους συνταξιούχους τους νέους και τους άνεργους να συμμετέχουν στην απεργία της 12 Νοέμβρη και στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο.

Απεργούμε και αγωνιζόμαστε κατά των κυβερνητικών μέτρων που συντηρούν τον εργασιακό μεσαίωνα, με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, που μετατρέπουν το κοινωνικό κράτος σε φιλανθρωπικό, που καθιστούν τους εργαζόμενους μόνιμα υποζύγια της κρίσης και των ελλειμμάτων.

Αντιδρούμε σε κάθε μνημονιακό μέτρο που υποτιμά τη ζωή μας.

Είμαστε απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων υποβάθμισης του επιπέδου διαβίωσης της Ελληνικής κοινωνίας. Αντιδρούμε σε κάθε σκέψη και στόχευση για κατάργηση κάθε παροχής και κοινωνικής ασφάλειας.

Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην αυριανή απεργία και στη συγκέντρωση , θα είναι η απάντησή μας στην κυβερνητική δογματική εμμονή, σε αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές που έχουν ξεζουμίσει τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, που έχουν οδηγήσει τους νέους και τις νέες αυτής της χώρας να χάσουν κάθε ελπίδα και κάθε προοπτική, που έχουν καταστήσει τους απόμαχους της εργασίας, απόμαχους της ζωής.
Για την Διοίκηση 
Ο Πρόεδρος 
Κυριαζίδης Λάζαρος                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: