ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

4 σημάδια που αποδεικνύουν ότι ένας άντρας είναι γυναικάς! Δώστε βάση στο τελευταίο!!

‘’Γυναικάδες’’
Σε αυτό το άρθρο θα σας πω πώς θα καταλάβετε εάν ένας άντρας είναι γυναικάς!


‘’Γυναικάδες’’ υπάρχουν αρκετοί και το πιο σημαντικό είναι να τους ανιχνεύεις νωρίς και να τους βγάζεις από τη ζωή σου!

Το πρώτο σημάδι είναι ότι την έλξη για τις άλλες γυναίκες δεν την κρύβει ποτέ! Ο γυναικάς βλέπει άλλες γυναίκες, ακόμα κι όταν είναι μαζί σου! Προσποιείται και σου αποσπά την προσοχή όταν κάποια γυναίκα περνά για να έχει την ευκαιρία να κρατήσει σταθερά το βλέμμα του σε αυτή. Βέβαια υπάρχουν πολλοί άντρες που απλά κοιτάζουν και δεν αγγίζουν.

Είναι ενθουσιώδης ,θα επιταχύνει τη σχέση, και θα πει σε φίλους ότι σε θέλει ! Θα σου τάξει τον ουρανό με τα άστρα αμέσως και όταν σε κάνει δική του θα εξαφανιστεί. Να έχεις πάντα στο νου σου ότι όταν κάτι αξίζει δεν μπορεί να είναι τόσο γρήγορο και εύκολο. Η αγάπη δεν είναι ένα στιγμιαίο συναίσθημα, πρέπει να οικοδομηθεί μέρα με τη μέρα.

Ακούγεται ότι έχει κακή φήμη: Ένας Δον Ζουάν χαρακτηρίζεται από το ότι έχει κακή φήμη ότι είναι άτακτος, καρδιοκατακτητής, ακόμα και ψεύτης. Οι περισσότεροι προσπαθούν να κρύψουν οποιαδήποτε σύνδεση μπορεί να σε κάνει να μάθεις για την κακή τους φήμη.

Πάντα ψάχνει μια δικαιολογία: Προσπαθεί πάντα να βρει λόγους για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του (η γυναίκα/κοπέλα μου δεν είναι παθιασμένη, ή είναι πάντα κουρασμένη γιατί δουλεύει πολύ, κ.λπ.) Και αν βέβαια αυτές τις δικαιολογίες αλλάζουν συχνά, τότε επιδιώκει να δικαιολογηθεί και να φανεί εκείνος ο πληγωμένος της υπόθεσης.

Αν παρατηρήσεις οποιοδήποτε από αυτά τα σημάδια σημαίνει ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι γυναικάς! Θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι αυτό που θέλει είναι να έχει περισσότερες από μία σχέσεις, γιατί αναζητά την αδρεναλίνη, κυνηγά το άγνωστο, και του αρέσει να κατακτά αυτό που επιθυμεί.

Tip για να μην πληγωθείς: 

Αν θέλεις να διασκεδάσεις χωρίς συμβιβασμούς, εμπρός! Γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτό θα είναι μια προσωρινή σχέση, και στην καλύτερη περίπτωση θα σου προσφέρει μόνο μια στιγμιαία ικανοποίηση. Αντίθετα, αν θέλεις μια σταθερή και πιστή σχέση, με έναν άνθρωπο, άφησε τον να περάσει! Καμία από τις ιδιότητές του δεν θα αλλάξει, ένας γυναικάς αισθάνεται σύντομα δυσφορία όταν είναι με μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί άνδρες εκεί έξω που θα σε ικανοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το πιο πολύτιμο όπλο σου είναι ότι είσαι γυναίκα και είσαι ελεύθερη να επιλέξεις αυτό που που θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη!

skathari

Δεν υπάρχουν σχόλια: