ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Οι Anonymous επαναλαμβάνουν πως θα συνεχίσουν τον πόλεμό τους εναντίον του ISIS

Θα σας κυνηγήσουμε, θα ρίχνουμε τα sites σας, τους λογαριασμούς σας, θα σας εκθέσουμε. Από δω και πέρα δεν υπάρχει για εσάς...
ασφάλεια στο internet. Θα σας αντιμετωπίζουμε ως ιό στο σύστημα. Εμείς θα είμαστε η γιατρειά.

Με αυτό το video/μήνυμα οι Anonymous είχαν κηρύξει τον πόλεμο στους τζιχαντιστές ήδη από τις αρχές του χρόνου, όταν είχαν γίνει οι επιθέσεις στο Charlie Hebdo.

Στο video οι Anonymous αναφέρουν πως οι τρομοκράτες που ισχυρίζονται πως είναι η ISIS (Ισλαμικό Κράτος) δεν είναι μουσουλμάνοι. Η ελευθερία της έκφρασης λένε στη δήλωσή τους έχει υποστεί απάνθρωπη προσβολή. Είναι καθήκον μας να αντιδράσουμε. Θα πολεμάμε πάντοτε και παντού τους εχθρούς της ελευθερίας της έκφρασης. Το αγαθό της ελευθερίας δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

«Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Πρέπει να ξέρετε πως θα σας βρούμε και δεν θα σας αφήσουμε να φύγετε. Θα διεξάγουμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει γίνει ποτέ εναντίον σας. Να περιμένετε τεράστιες κυβερνο-επιθέσεις. Κηρύχθηκε ο πόλεμος. Ετοιμαστείτε. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερος από εσάς και θα βγει από αυτές τις αγριότητες ακόμα ισχυρότερος», δηλώνουν οι Anonymous.
press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: