ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

«Βόμβα» Μεϊμαράκη: Παραιτούμαι από μεταβατικός πρόεδρος- Να παραιτηθούν και οι υπόλοιποι από τις θέσεις τους (BINTEO)

Μετά το χθεσινό φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και την αναβολή τους, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε...
σημερινές του δηλώσεις έξω από τα γραφεία της Συγγρού επέρριψε ευθύνες και διαμήνυσε πως δεν είναι γαντζωμένος από την καρέκλα ότι προτίθεται να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος και ζήτησε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παραιτηθεί από περιφερειάρχης και από τους άλλους δύο συνυποψηφίους του να παραιτηθούν από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Επίσης ζήτησε από τον γραμματέα της ΝΔ, κ. Πλακιωτάκη, να αναλάβει ο ίδιος ή κάποιο άλλο πρόσωπο την θέση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ.
«Σε αυτή τη διαδικασία προσήλθα με σεβασμό στους συνυποψηφίους μου και στη διαδικασία και γι” αυτό δεν έκανα και πολλές εμφανίσεις. Δεν απάντηση πολλές φορές και σε διάφορες προκλήσεις προσωπικές που δέχθηκα. Χθες δεν μίλησα καθόλου και κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης προς τους Νεοδημοκράτες. Ενώ είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, οι συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης, ως πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης, ενώ και οι ίδιοι γνώριζαν τα πάντα».

Άνοιξε μέτωπο με τον Σαμαρά
«Και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία, γιατί λοιπόν εκπλήσσονται όλοι;.Τόσο θράσος σήμερα να λένε ότι έφταιγα εγώ, μάλλον έφταιγα γιατί τους εμπιστεύτηκα»


paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: