ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σεξ: Τι έκαναν παλιά οι άνδρες και ξετρέλαιναν τις γυναίκες

Απογειώστε με tantra

Oρισμένοι δυτικοί δάσκαλοι του Τάντρα χο ονομάζουν και «ερωτική γιόγκα»- είναι η ινδική φιλοσοφία για τον έρωτα, η οποία ταυτίζεται με...

την κινέζικη όσον αφορά την προέλευση, την αξία, τη σοφή διαχείριση και την οικονομία της σεξουαλικής ενέργειας.

Ο Τανχρισμός είναι ένα είδος τέχνης η τέχνη της συνειδητής επιλογής αυτού που μας δίνει μεγάλη χαρά και που μας ανοίγει της πύλες του πνεύματος.

Σκοπός των ταντρικών τεχνικών είναι η διάρκεια της ηδονής όχι μόνο για να την αυξήσουμε αυξήσουμε και να χη βιώσουμε πιο έντονα αλλά για να φτάσουμε σε μια κατάσταση υψηλότερη να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και τον σύντροφό μας.

Σημασία στα προκαταρκτικά

Απέραντη τρυφερότητα, απόλυτος σεβασμός και μεγάλη στοργή μπαίνουν στο ερωτικό παιχνίδι, καθώς ο άνδρας αυτοελέγχεται, έτσι ώστε να επιμηκύνει τη διάρκεια των προκαταρκτικών και η γυναίκα να εχει τον απαραίτητο χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο τα διεγερσης που θα της δώσει το θάρρος να αναλάβει πρωτοβουλίες και να αναδείξει το ερωτικό της ταλέντο. Όσοι -Δυτικοί- μυήθηκαν στον Ταντρισμό επιμένουν πως δεν είναι τίποτα δύσκολο: αρκεί να ακολουθείτε το ρυθμό τnς συντρόφου σου. Και όσες γυναίκες της δύσης είχαν εραστές μυημένους στον Ταντρισμό δηλώνουν: δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο το να βρίσκεσαι στην αγκαλια τους.

Το ξύπνημα της επιθυμίας

Η εκμάθηση του Ταντρισμού, υποστηρίζουν οι μυημένοι, είναι ενα είδους θεραπεία. Είναι μια προσωπική προσπάθεια αυτο-εξέλιξης, καθώς οι ασκήσει, τα μασάζ, οι συζητησεις και οι αφηγησεις που γίνονται κατά τη διαρκεια της μύησης σου επιτρέπουν να καταλάβει καλύτερα το σώμα σου, τη σεξουαλικότητα σου και τη σεξουαλικότητα του αντίθετου φυλου, να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

Για παράδειγμα, οι σεξο-θεραπευτές που εφαρμόζουν τις μεθόδους του του Ταντρα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που δημιουργειται οταν ο ένας σύντροφος εχει ερωτική επιθυμία, αλλά ο άλλος καμιά διάθεση να ανταποκριθεί, γεγονός πολύ φυσικό και συχνό, συνιστούν την αποδραματοποίηση μέσω του χιούμορ: «Βαφτίστε» τα γεννητικά σας όργανα με ονόματα - και χρησιμοποιήστε τα ονόματα αυτά κάθε φορά που θέλετε να εκφράσετε την ερωτική σας επιθυμία για παράδειγμα. Όσον αφορά το άλλο πρόβλημα που εμφανίζεται, αφού έρθει και στους δυο η όρεξη για σεξ, τη διαφορετικότητα δηλαδή του ρυθμού διέγερσή, οι ταντρικοι είναι κατηγορηματικοί: Μπορείτε να συντονιστείτε αν το θελήσετε και μάλιστα με πολύ ευχάριστο και για τους δυο τρόπο.

Και άλλα μυστικά...

Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκολλήσετε από αυτά που μάθατε. Μολονότι ζείτε σε ένα περιβάλλον που επιδεικνύει και εξυμνεί το σεξ, δεν πειραματίζεστε και εμμένετε πεισματικά στην αστική νοοτροπία των καιρών μας, που «φοβάται να χάσει αυτά τα λίγα που ξέρει». Μελετήστε τις ερωτικές τεχνικές των Ινδών και των Κινέζων, κοιταχτείτε στα μάτια, αλλάξτε ερωτικές στάσεις, σταθείτε ο ένας απέναντι στον άλλο γυμνοί, φέρτε στο μυαλό σας την αθωότητα των εφηβικών σας χρόνων. Και αν όλα αυτά σας φαίνονται αστεία... γελάστε... κοροϊδέψτε τον εαυτό σας που τα κάνει... αλλά δοκιμάστε το «αλλιώτικο» και αφήστε το να σας μεταμορφώσει χωρίς να το καταλάβετε!

KINA Όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά

Σύμφωνα με την κινέζικη φιλοσοφία, η σεξουαλική ενέργεια αποτελεί μέρος της κεφαλαιώδους ζωτικής ενεργεί παιδιά και, ενώ εύκολα σπαταλιέται, δύσκολα μπορεί να ανασυσταθεί.

Γι αυτό και κάθε άνθρωπος οφείλει να διαχειρίζεται αυτό το μεγάλο κεφάλαιο που του κληροδοτείται με τον καλύτερο τρόπο και, εννοείται, με οικονομία. Προκειμένου λοιπόν να το διαφυλάξουν, οι Κινέζοι, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ανέπτυξαν μια σειρά από πρακτικές μεθόδους που επιτρέπουν στους εραστές:

Πρώτον, να αυξάνουν τη διάρκεια της σεξουαλικής τους πράξης και την απόλαυση ντης ηδονής διατηρώντας τον έλεγχο της διέγερσής τους και δεύτερον να αναστέλλουν τον οργασμό και την εκσπερμάτιση, να μη σπαταλούν δηλαδή τη σεξουαλική τους ενέργεια, αλλά να την εξοικονομούν.

Οι μέθοδοι αυτές είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένες και διδάσκονται από τους γιατρούς και τους κάθε είδους θεραπευτές στους κοινούς θνητούς.

Σκοπός αυτών των μεθόδων είναι να τροφοδοτούν τη ζωτική αρχή μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Οι πρακτικές «εγκράτειας» των Κινέζων έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη μιας απόλαυσης διαφορετικής, πολύ πιο διαπεραστικής και έντονης, την οποία ονομάζουν «φως του πνεύματος», μέσα από το οποίο περνάνε σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ευζωία και μακροζωία τους

Η διατήρηση του ελέγχου της διέγερσης, έτσι ώστε οι εραστές να μπορούν να παρατείνουν τη σεξουαλική πράξη και να την ολοκληρώσουν πριν φτάσουν στον οργασμό και την εκσπερμάτιση, έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την αύξηση της ηδονής αλλά και την ενεργειακή ανανέωση των δυο εραστών. Αποφεύγοντας τη σπατάλη της σεξουαλικής ενέργειας-οργασμός, εκσπερμάτιση-αυξάνεται η ζωτική ενέργεια, η ενέργεια της ζωής που διαποτίζει κάθε άνθρωπο.

Όποιον Κινέζο γιατρό και να ρωτήσετε θα είναι κατηγορηματικός: Ο τερματισμός της σεξουαλικής πράξης χωρίς εκσπερμάτιση και οργασμό, μέσα στις επόμενες μέρες έχει cos αποτέλεσμα μια αίσθηση πρωτόγνωρα ζωντάνιας και ενεργητικότητας, η οποία γίνεται έντονα αισθητή και από τους δυο παρτενέρ.


boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: