ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αν ένας άντρας έχει ΑΥΤΑ τα γνωρίσματα ΜΗΝ τον αφήσεις πότε να σου φύγει!

Κάποιοι άντρες είναι καλύτεροι σύντροφοι από άλλους. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν ένα σπουδαίο άντρα να είναι...
κατάλληλος σύντροφος για μια γυναίκα.

Διαβάστε τα 12 χαρακτηριστικά που αν τα βρείτε σε κάποιον άντρα αποδεικνύουν ότι πρέπει να τον κρατήσετε κοντά σας:

1. Όταν σας κοιτάζει, βλέπει πραγματικά τον εαυτό σας.
Αν ένας άντρας σας κοιτάζει στα μάτια, δημιουργώντας μια αόρατη σύνδεση ανάμεσά σας, τότε κοιτάζει μέσα στη ψυχή σας. Προσπαθεί να δει το άτομο που μένει κρυφό από όλους τους άλλους. Αν ο φίλος σας σας κοιτάζει με τέτοιο τρόπο, τότε πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό.


2. Είναι ευγενικός, αλλά όχι θύμα.
Υπάρχουν επιθετικοί άντρες που προσπαθούν να υπερισχύσουν έναντι όλων των άλλων. Υπάρχουν και οι αδύναμοι άντρες που αποφεύγουν τη δέσμευση και την άμεση αντιμετώπιση. Καλύτερα να αποφύγετε και τους δύο τύπους ανδρών.

Υπάρχει ένας τύπος άντρα που καταφέρνει να συνδυάσει μαζί δύναμη και συμπόνια. Αυτοί οι άντρες είναι ευγενικοί, αλλά δυναμικοί όταν πρέπει. Δεν ξεκινούν καυγάδες, αλλά τους τελειώνουν. Έναν τέτοιο τύπο χρειάζεστε δίπλα σας.

3. Έχει κίνητρα και είναι υπομονετικός
Για να ζει κάποιος καλή ζωή πρέπει να είναι επιτυχημένος. Δε χρειάζεται να είναι εκατομμυριούχος ή παγκόσμιος νικητής, αλλά λίγη επιτυχία στη ζωή, είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να υπερηφανεύεστε.

Ωστόσο, η επιτυχία είναι δύσκολος δρόμος. Χωρίς υπομονή, θα φτάσετε πιο γρήγορα στο τερματισμό, αλλά ίσως να μην σας προσφέρει αυτά που στοχεύατε αρχικά να πετύχετε. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Και αυτά είναι αρετές για ένα καλό σύντροφο.

4. Έχει φιλόδοξα όνειρα αλλά είναι προσγειωμένος.
Ποια γυναίκα δε θέλει έναν ονειροπόλο που είναι ταυτόχρονα ρεαλιστής και ταπεινός; Αυτός ο άντρας δε θα σταματήσει να βάζει τα δυνατά του για να κάνει τη ζωή σας καλύτερη, αλλά δε θα υποσχεθεί πράγματα που δε μπορεί να υλοποιήσει.

5. Ξέρει να μαγειρεύει.
Ένας άντρας που ξέρει να κινείται σε μια κουζίνα είναι σέξι. Ένας άντρας που μαγειρεύει τείνει να είναι πιο υγιής. Και ένας υγιής σύντροφος είναι πολύ καλό χαρακτηριστικό από μόνο του.

6. Είναι σωματικά δραστήριος.
Αν είναι σωματικά δραστήριος τότε πιθανόν είναι και ελκυστικός σεξουαλικά. Αν δε μένει δραστήριος τότε ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να μην είναι και αυτή τόσο δραστήρια.

7. Είναι πανέξυπνος αλλά όχι αλαζόνας.
Αν βρήκατε έναν έξυπνο και οξυδερκή άντρα τότε πρέπει σίγουρα να τον κρατήσετε. Αρκεί να μην είναι επιδειξίας και αλαζόνας σε αυτό.

8. Έχει μια περίεργη ικανότητα να σας κάνει να γελάτε.
Αν είστε σε σχέση με έναν άντρα που δε σας κάνει να χαμογελάτε και να γελάτε, τότε πρέπει να λήξετε αμέσως τη σχέση. Όσο πιο πολύ σας κάνει να χαζογελάτε και να σας φτιάχνει τη διάθεση τότε πιο πολύ σας αξίζει.

9. Σας λέει ότι σας αγαπάει αν και δε χρειάζεται. Το καταλαβαίνετε και μόνη σας.Οι λέξεις είναι σπουδαίες τη σωστή στιγμή. Ωστόσο, οι πράξεις υπερισχύουν από τα λόγια. Είναι ωραίο να σας λέει ο σύντροφός σας ότι σας αγαπάει, αλλά αν οι πράξεις του δε ανταποκρίνονται στα λόγια του και δε το νιώθετε, τότε μάλλον δε σας αγαπάει όσο θα πρέπε. Μην το υπομείνετε αυτό.

10. Είναι πρόθυμος να χάσει το δίκιο του για το καλό της ηρεμίας.Τα ζευγάρια μαλώνουν συχνά. Οι άνθρωποι μαλώνουν επειδή πιστεύουν ότι έχουν δίκιο. Δυστυχώς, σε διαφωνίες, ένα άτομο θα έχει δίκιο και ο άλλος άδικο. Αξίζετε ένα άντρα που δε θέλει να σας κάνει να νιώθετε άδικο.

11. Όποτε χρειάζεστε βοήθεια είναι εκεί να σας προσφέρει.Οι άντρες όταν είναι εκεί για σας, όταν σας φροντίζουν, όταν βάζουν τα δυνατά τους για να σας έχουν ευτυχισμένες, σημαίνει ότι νοιάζονται για σας.

12. Χωρίς εσάς χάνει τον εαυτό του. Έχετε γίνει μέρος του επειδή το θέλει.Όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα, θέλει ένα κομμάτι της για να την αποκαλεί δική του. Πρόκειται για το μυαλό της και όχι το σώμα της. Είναι ο τρόπος που σκέφτεται, τα πράγματα που κάνει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: