ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ! “Έφυγε” γνωστός προπονητής (φωτο)

Σοκ στα Τρίκαλα το απόγευμα του Σαββάτου καθώς ξεψύχησε μέσα στον Γυμναστήριο της Καρδίτσας ο...
45χρονος προπονητής του Κρόνου Φάνης Φόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο κόουτς Φάνης Φόρος ένιωσε δυσφορία κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας. 


Το ξεπέρασε γρήγορα, έδειξε να είναι καλά, ωστόσο αμέσως μετά τη λήξη κατέρρευσε, πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται δε για την ολοκλήρωση μιας οικογενειακής τραγωδίας καθώς πριν μερικούς μήνες είχαν φύγει από τη ζωή η μητέρα του και ο αδελφός του Τάσος, επίσης παλιός μπασκετμπολίστας.

Θεωρούνταν και ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές μπάσκετ, μικρών ηλικιών, στη Θεσσαλία και είχε βγάλει πολλά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Αφήνει τεράστιο κενό πίσω του, ενώ όλη η μπασκετική και αθλητική κοινότητα θρηνεί.

Συλλυπητήρια μηνύματα
Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας εκφράζουν σύσσωμα τη θλίψη τους για την αναπάντεχη φυγή του προπονητή Θεοφάνη Φόρου. Τη θλίψη του για τον ξαφνικό και αδόκητο χαμό του προπονητή Φάνη Φόρου εκφράζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Σε συλλυπητήριο μήνυμά του από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου σημειώνει:

«Βαριά η θλίψη σε όλα τα μπασκετικά Τρίκαλα. Ο θάνατος του Φάνη Φόρου σημαδεύει τον αθλητισμό της πόλης μας, ρίχνει πέπλο πένθους και θλίβει όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Η προσφορά του σημαντική στον τρικαλινό αθλητισμό και δη στο αγαπημένο του μπάσκετ – είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής -, το ήθος του αδιαμφισβήτητο, η απουσία του τεράστια.

Εκφράζω τα βαθιά και θερμά μου συλλυπητήρια εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων και όλων των τρικαλινών».

-Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές των ομάδων Ίκαροι Τρικάλων και Αγίου Νέστορα Τρικάλων εκφράζουν και δημόσια τη βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του Φάνη Φόρου. Ο Φάνης υπήρξε συνοδοιπόρος στο μεγάλο ταξίδι του Τρικαλινού μπάσκετ, έχοντας προσφέρει μεγάλο έργο στον Τρικαλινό αθλητισμό.

Καλό ταξίδι, Φάνη.

Για το Δ.Σ. των Ικάρων Τρικάλων και του Αγίου Νέστορα Τρικάλων

Ο πρόεδρος
Σκρέτας Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: