ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Γιατί προτιμάμε σουβλάκια μεταλλικά;

Γιατί σε αντίθεση με τα ξύλινα δεν καίγονται και...
ξαναχρησιμοποιούνται. 

Γιατί πυρακτώνουν και ψήνουν καλύτερα το εσωτερικό των κομματιών του κρέατος που έχουμε περάσει σε αυτά.

Από τα μεταλλικά σουβλάκια, προτιμάμε αυτά που είναι κάπως πλακέ γιατί σε αυτά τα κομμάτια του κρέατος στερεώνονται καλύτερα και δεν «γυρνάνε» κάθε φορά που γυρνάμε τα σουβλάκια.

ingossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: