ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σάλος στην Λάρνακα: Η νύφη ακύρωσε το γάμο επειδή ο γαμπρός της τα φόρεσε με στριπτιτζου!

Τα ήθη και έθιμα τελικά ήταν ικανά να τους τινάξουν τον έρωτά τους στον αέρα...

Σάλος στη Λάρνακα με τον γάμο που...

τινάχτηκε την περασμένη εβδομάδα στον αέρα. Τα ήθη και έθιμα τελικά ήταν ικανά να τους τινάξουν τον έρωτά τους στον αέρα αφού ο γαμπρός την νύχτα του BACHELOR PARTY έκανε το μεγαλύτερο "οργανωμένο" λάθος.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή, οκτώ μέρες πριν το full ερωτευμένο ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.... 

Οι φίλοι και οι κουμπάροι του γαμπρού σύμφωνα με τα όσα φθάνουν στα γραφεία του ShowTime-cy, οργάνωναν μυστικά και ήσυχα το BACHELOR PARTY του γαμπρού. Κανόνισαν την τελευταία νύχτα "ελευθερίας" του κολλητού τους, να του μείνει αξέχαστη πηγαίνοντας τον μετά από το ουζερί που είχαν από νωρίς κλείσει, σε ένα στριπτιτζάδικο.

Μάλιστα, για να ολοκληρώσουν το δώρο στον γαμπρό, πλήρωσαν 200 ολόκληρα ευρώ στην πιο εντυπωσιακή και άκρως σέξι στριπτιτζού που είχε το μαγαζί προκειμένου να προσφέρει την πιο καυτή ερωτική βραδιά στον γαμπρό.
Όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχαν υπολογίσει. 

Έλα όμως που... έγινε το μεγαλύτερο λάθος αφού ο ένας εκ των έξι κουμπάρων αποκάλυψε την καυτή αυτή βραδιά - δώρο που έκαναν στο BACHELOR PARTY στην αρραβωνιαστικιά του η οποία χωρίς δευτερη σκέψη τα "ξέρασε" όλα στη νύφη.

24 ώρες μετά κι αφού η νύφη αποφάσισε να τα πει όλα στα... πεθερικά της, όχι μόνο του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι αλλά ειδοποίησε όλους τους καλεσμένους πως ο γάμος αυτός ακυρώνεται.. Έτσι είναι.. Τα... λάθη πληρώνονται.…
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: