ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η πιο τρελή «χυλόπιτα»! Για να τον ξεφορτωθεί του έστειλε φωτογραφία την στιγμή που έκανε σεξ …με άλλον (Φώτο)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απορρίψει μια κοπέλα ένα αγόρι όμως στη συγκεκριμένοι περίπτωση η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η Έρικα φαίνεται πως «έσπασε» όλα τα κοντέρ.

Η ξανθιά και όμορφη κοπέλα, δόθηκε με πάθος σε έναν νεαρό εν ονόματι Κόνορ, μην έχοντας όμως πλήρη συνείδηση του τι κάνει, αφού είχε καταναλώσει υψηλή ποσότητα αλκοόλ.
Ο νεαρός ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει από την ίδια τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου με την προοπτική να μπορέσουν να τα πουν σε φυσιολογικές συνθήκες.


Τότε ήταν που ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» του Κόνορ. Ο νεαρός έστελνε μηνύματα, αλλά η Έρικα, που ονόμασε και «κορίτσι των ονείρων του» δεν έδινε απάντηση. Τα μηνύματα συνεχίζονταν από τον ερωτευμένο νέο αλλά η ανταπόκριση ήταν μηδαμινή.
Ώσπου έλαβε το πολυπόθητο μήνυμα, το οποίο μάλλον δεν ήταν αυτό που περίμενε.
Η Έρικα έβγαλε τη selfie την ώρα που έκανε σεξ με κάποιον άγνωστο, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θέλει περαιτέρω ενόχληση από τον Κόνορ. Ο νεαρός μπορεί να απογοητεύτηκε, ωστόσο σκέφτηκε ότι μπορεί να εκδικηθεί την προκλητική κοπέλα δημοσιεύοντας τη συνομιλία με το «πικάντικο» φινάλε…

svouranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: