ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Κώστας Παπανικολάου!

«Στο Ντένβερ ο Παπανικολάου»
Οι Νάγκετς αποδέσμευσαν τον Έρικ Γκριν, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στην ομάδα.
Δικαίωση για το ρεπορτάζ του SDNA, πηγαίνει στο Ντένβερ ο παίκτης.

O έγκυρος δημοσιογράφος του YahooSports!, Αντριαν Βοϊναρόφκσι, έγραψε στο twitter για την απόφαση των Νάγκετς να αποδεσμεύσουν τον Ερικ Γκριν, αναφέροντας πως κάπως έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στην ομάδα.

Ο Ελληνας φόργουορντ περιμένει υπομονετικά να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του και, όπως φαίνεται, η συνέχεια θα δοθεί στα παρκέ του ΝΒΑ. Μετά τη σεζόν στο Χιούστον, ο Παπανικολάου έμοιαζε έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού «κόπηκε» αρχικά από το Ντένβερ. Κι όμως, τα δεδομένα άλλαξαν ξανά και ο δρόμος για τις ΗΠΑ άνοιξε.

Η εν λόγω εξέλιξη δικαιώνει το ρεπορτάζ του SDNA που έκανε λόγο για ταξίδι του Παπανικολάου στις ΗΠΑ, καθώς είχε στα χέρια του κάτι καλό από ομάδα του ΝΒΑ. Πράγματι, ο Παπανικολάου οδεύει προς το Ντένβερ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο sdna.gr, για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία. Αλλωστε, όταν ο παίκτης φερόταν μια... ανάσα από την επιστροφή στην Ευρώπη, το SDNΑ είχε ενημερώσει πως το «παράθυρο» του ΝΒΑ παραμένει ανοικτό.

Denver is waiving guard Erick Green, clearing way to re-sign forward Kostas Papanikolaou, league sources tell Yahoo.— Adrian Wojnarowski (@WojYahooNBA) November 5, 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: