ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

EΠΙΤΕΛΟΥΣ: Το Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών απέκτησε ταρτάν!

Χάρη σε δύο παιδιά που διαφήμισαν τα Γρεβενά με τις επιτυχίες τους στο στίβο και ανέδειξαν τα προβλήματα των υποδομών που...
αντιμετώπιζαν καθημερινά, το δημοτικό στάδιο της πόλης απέκτησε επιτέλους… ταρτάν!

Με τις εργασίες τοποθέτησης του νέου ταρτάν να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί στο δημοτικό στάδιο των Γρεβενών, οι δύο Έλληνες πρωταθλητές Μίλτος Τεντόγλου και Ελένη Κουτσαλιάρη χαρούμενοι πόζαραν ακριβώς πάνω στο όνειρο που πλέον αποτελεί πραγματικότητα. 

Οι δύο άλτες του μήκους μαζί τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες της ευρύτερης περιοχής, στο εξής θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται σε κανονικό γήπεδο στίβου αντί να μετακινούνται σε γειτονικές πόλεις. 

Αν και ακόμα υπολείπονται οι πλευρές στα ημικύκλια για το ύψος και τις ρίψεις όπου και θα ολοκληρωθούν το Μάρτιο, ωστόσο οι νέες εξελίξεις σίγουρα διευκολύνουν τη δουλειά του Βαγγέλη Παπανίκου και των υπόλοιπων προπονητών. 

To Sportsfeed επικοινώνησε με τους δύο πρωταθλητές οι οποίοι δεν έκρυψαν την έκπληξη και τη χαρά τους με τις νέες εγκαταστάσεις.

«Νοιώθω πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα. Τώρα έχουμε και εμείς ένα γήπεδο με κατάλληλες εγκαταστάσεις και δεν χρειάζεται να μετακινούμαστε σε διπλανές πόλεις όταν πλησιάζει η περίοδος των αγώνων» ήταν τα λόγια της Κουτσαλιάρη, ενώ ο Τεντόγλου μίλησε και για τη δική του χαρά και ενθουσιασμό. «Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει γήπεδο με ταρτάν στα Γρεβενά, είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν γιατί θα κάνω επιτέλους σωστή προπόνηση σε καλό γήπεδο, χωρίς να χρειάζεται να πηγαινοερχόμαστε σε γειτονικά, όλα καλά. Το γήπεδο τα σπάει!».

Ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης έκανε τα λόγια πράξη. Τώρα αναμένουμε να ολοκληρωθούν τα έργα μέχρι το Μάρτιο και το γήπεδο να πάρει την τελική του μορφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: