ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Παγιδεύουν οικογενειάρχες. Τους γδύνουν στο Facebook και μετά τους εκβιάζουν

Δεν έχουν τέλος οι διαδικτυακές απάτες τις οποίες σκαρφίζονται διάφοροι επιτήδειοι, αυτή την φορά όμως ξεπέρασαν τα όρια, καθώς...
"ψαρεύουν" τις περισσότερες φορές παντρεμένους οικογενειάρχες, αποπλανώντας τους διαδικτυακά, ωστόσο η συνέχεια δεν είναι τόσο γλυκειά, καθώς τους απειλούν με οπτικοακουστικό υλικό που έχουν καταγράψει σε λίαν ακατάλληλες πόζες

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ" κάποιο κύκλωμα που εκμεταλλεύεται αλλοδαπές καλλονές έχει απλώσει τα δίκτυα του στην κυπριακή κοινωνία, παγιδεύοντας ως επί το πλείστον παντρεμένους οικογενειάρχες, κ κατά προτίμηση με παιδιά, ώστε ο εκβιασμός να πιάνει τόπο!

Η μεγάλη απάτη ξεκινά - από που αλλού - από το Facebook, μέσω του οποίου οι "πονηρές" αλλοδαπές αλιεύουν τα "ανοιχτά" προφίλ ανδρών στα οποία φαίνεται το εάν είναι παντρεμένοι, οι οποίοι ανταποκρίνονται τις περισσότερες φορές στα αιτήματα φιλίας που τους αποστέλλουν.

Εν συνεχεία ξεκινά η κουβεντούλα και οι συζητήσεις προχωρούν σε πιο "καυτό" πλαίσιο... Είτε στην πρώτη είτε σε κατοπινή επαφή τους πείθουν να γδυθούν μπροστά τους, ενώ και οι ίδιες πετούν τα ρούχα τους, κάνοντας cyber sex μπροστά από τις οθόνες τους!

Όμως η χαρά των παντρεμένων ανδρών δεν κρατά και για πολύ... η λυπητερή έρχεται λίγο αργότερα όταν οι επιτήδειες τους ενημερώνουν ότι εξ' αποστάσεως συνεύρεσή τους έχει βιντεοσκοπηθεί και ότι εάν δεν καταβάλλουν συγκεκριμένο ποσό το "αμαρτωλό" οπτικοακουστικό υλικό θα αποσταλλεί στις ανυποψίαστες συζύγους τους!

Προφανώς, οι περισσότεροι έντρομοι υποκύπτουν στον εκβιασμό προκειμένου να μην τινάξουν την οικογένειά τους στον αέρα.

Η Αστυνομία διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση μετά από καταγγελίες που δέχθηκε από δύο παραπονούμενους που έπεσαν θύματα των αλλοδαπών γυναικών.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: