ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Τζόκερ: Κέρδισε 197.000€ αλλά... αισθάνεται άτυχος - Το πρόσωπο της ημέρας στη Λάρισα!

ΤΖΟΚΕΡ: Το χθεσινό τζακ ποτ έφερε κέρδη και στη Λάρισα - Ένα άτομο ετοιμάζεται να περάσει τα... πιο πλούσια Χριστούγεννα της ζωής του...

Το ασύλληπτο ποσό των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ, με δυόμισι μόλις ευρώ, σήκωσε ένας και μοναδικός τυχερός από τα Βραχνέϊκα Αχαϊας, στην χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, αλλά καθόλου άσχημα δεν είναι και τα 196.197,19 ευρώ που πήρε ένας κάτοικος του Αμπελώνα παίζοντας ένα δελτίο με «σύστημα». Ο τυχερός της πόλης, αισθάνεται και λίγο άτυχος αφού αν είχε μαντέψει σωστά τον αριθμό 3 του τζόκερ θα μοιραζόταν τα 15.500.000€ του χθεσινού τζακ ποτ. Όπως και να χει πάντως είναι το πρόσωπο της ημέρας στη Λάρισα, με τον ίδιο να μην έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον πράκτορα.

Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί που βγήκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης ήταν οι: 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3. Εκτός από το χρυσό δελτίο της Πάτρας, βρέθηκαν 5 ακόμη στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) που έκαναν πλούσιους τους κατόχους τους. Αυτό, γιατί το καθένα από αυτά κερδίζει όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα, το ποσό των 196.197,19€...


Ουρές στα πρακτορεία
Αυτή κι αν ήταν φρενίτιδα. Δεν ήταν και λίγα τα 15,5 εκατομμύρια! Πως να μην τα σκέφτεται κανείς; Και πως να μην ελπίζει; Τζόκερ: η λέξη που βρίσκεται τα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων. Με την ελπίδα πως τα 5+1 νούμερα που θα επιλέξουν, θα είναι οι τυχεροί αριθμοί. Οι αριθμοί που θα τους κάνουν πλούσιους, που θα τους βοηθήσουν να πληρώσουν χρέη, να βοηθήσουν εαυτούς και αγαπημένους.

Αν όχι όλη η Ελλάδα, τουλάχιστον η μισή βρέθηκε την Κυριακή σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Και συμπλήρωσε το δελτίο του Τζόκερ. Με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά, μπορεί να είναι εκείνοι οι μεγάλοι τυχεροί. Κι ας μην κερδίσουν όλο το ποσό που μοιράζει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. «Να τα μοιραστούν πολλοί» εύχονται οι περισσότεροι.

5+1 τυχεροί αριθμοί και 15,5 εκατομμύρια λόγοι για να κυνηγήσει κανείς την τύχη του. Όλη μέρα, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα επικράτησε το... αδιαχώρητο. Αμόκ και φρενίτιδα. Ένα κάλεσμα στη Θεά Τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: