ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Σε λειτουργία τα Χριστούγεννα η Βασιλίτσα - θα πραγματοποιηθεί το 4ο νυχτερινό σκι το Σάββατο

Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β., λόγω της μεγάλης ανόδου της θερμοκρασίας σήμερα, σας ανακοινώνει ότι, για τις επόμενες 3 ημέρες των Χριστουγέννων... (25,26 & 27 Δεκεμβρίου 2015), θα είναι σε λειτουργία οι εξής αναβατήρες: 2θέσιος «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες είναι πολύ καλή.
Ακόμη, παρόλο τη μεγάλη χθεσινοβραδινή προσπάθεια του προσωπικού, για επαρκή χιονοκάλυψη των υπολοίπων πιστών με μεταφορά χιονιού, για λόγους ασφάλειας των χιονοδρόμων, η Διοίκηση σας ανακοινώνει ότι: 1) ο 3θέσιος αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», λόγω εμφάνισης πολλών πετρών, θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). 2) Η συνδετική πίστα μεταξύ κορυφής Ελιμείας και βάσης 2θέσιου θα είναι επίσης κλειστή. 3) Η σύνδεση των χιονοδρόμων μεταξύ Ελιμείας και 3θέσιου θα γίνεται μέσω minibus του Χ/Κ.
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά το 4ο νυχτερινό σκι το Σάββατο (6μ.μ. με 8μ.μ.) στον Συρόμενο αναβατήρα «ΕΛΙΜΕΙΑ». Τιμή εισιτηρίου νυχτερινού σκι 5ευρώ για όλους (δεν ισχύουν οι ετήσιες κάρτες).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 
Vasilitsa Ski Center

Δεν υπάρχουν σχόλια: