ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

8 σημάδια ότι δεν θέλει σχέση, αλλά μόνο κρεβάτι…

Είσαι σε μια σχέση που τη βλέπεις σοβαρά. Εκείνος όμως; Ίσως δεν θέλει σχέση καθόλου. 
Ίσως πάλι δεν θέλει...
σοβαρή σχέση και αυτό είναι χειρότερο κάποιες φορές.

Το να μη θέλει κάποιος σχέση είναι κατανοητό. Ξεκαθαρίζεις και εσύ τα συναισθήματα σου. Τι γίνεται όμως όταν δεν θέλει σοβαρή σχέση αλλά μόνο κρεβάτι; Κάθεσαι και περιμένεις ότι αυτό θα αλλάξει; Λίγο δύσκολο… Εκτός αν αυτό βολεύει κι εσένα

Δες λοιπόν τα σημάδια ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση και πράξε ανάλογα.

1. Σου στέλνει μηνύματα μόνο πολύ αργά.
Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν σου στέλνει καθόλου μηνύματα ή δεν σε παίρνει τηλέφωνο και σε θυμάται μετά τις 12-1 το βράδυ κάθε φορά… Τότε το πράγμα μιλάει από μόνο του. Βγήκε έξω,πέρασε καλά και θυμήθηκε πως θέλει τρελίτσες εκείνη την ώρα. Εσύ που ήσουν?

2. Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του.
Αν δεν ξέρεις κανέναν δικό του φίλο είναι ένα πολύ βασικό σημάδι πως δεν θέλει να σε βάλει στη ζωή του πέρα από το κρεβάτι.Επίσης… εκτός από τους φίλους μπορεί έντεχνα να σου έχει αποκρύψει κι άλλες πληροφορίες όπως το που μένει ή ακόμα και το επίθετο του, με τη λογική πως όσες λιγότερες πληροφορίες έχεις για αυτός τόσο πιο εύκολα μπορεί να εξαφανιστεί όταν και όποτε το αποφασίσει..

3. Βρίσκει δικαιολογίες για να μην κοιμηθείς εκεί το βράδυ.
Μα πως γίνεται πάντα βρε παιδί μου να έχει να σηκωθεί νωρίς το πρωί.. Πάντα έχει να κάνει ”κάτι” στη δουλειά ή με φίλους ή οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό.

4. Φροντίζει να μην ξεχάσεις τίποτα στο σπίτι του.
Σου λέει ”Μήπως ξέχασες το κραγιόν σου;, Το σουτιέν σου; Το τσιμπιδάκι σου;” με λίγα λόγια δεν θέλει τίποτα δικό σου στο χώρο του για κανένα λόγο. Φυσικά μην εκπλαγείς αν πας στο χώρο που συναντιέστε απροειδοποίητα και δεις ένα σπίτι κλεισμένο και μάθεις πως δεν μένει κανείς εκεί..

5. Δεν έχετε βγει ποτέ ένα κανονικό ραντεβού….
Αυτό δεν θέλει ανάλυση νομίζω. Το βλέπεις και μόνη σου.

6. Όταν του στέλνεις συναισθηματικά μηνύματα, έχει δουλειά για να σου απαντήσει.
Πως να αφήσει το video game που παίζει για να σου απαντήσει σε ένα ”Μου λείπεις”… Αν του έστελνες όμως μια φωτογραφία σου με εσώρουχα;; Τότε ναι! Όταν ένας αντρας δεν θέλει σχέση δεν μπαίνει στη διαδικασία καν να χάσει χρόνο παριστάνωντας το αγόρι σου

7. Οποιαδήποτε συζήτηση ξεκινήσετε, πάντα γυρνάει στο πονηρό.Ακόμα και για πολιτική να μιλάτε, αν εκείνος σε θέλει μόνο για κρεβάτι έχει έναν μαγικό τρόπο να φέρει το θέμα εκεί που θέλει.

8. Όταν έρχεται στο χώρο σου πάει απευθείας στην κρεβατοκάμαρα.
Το να κάτσει 5 λεπτά στο σαλόνι δεν υπάρχει για αυτόν. Ήρθε ξεκάθαρα για έναν σκοπό και συνήθως φεύγει ένα τέταρτο με μισή ώρα αφού τελειώσετε. Αν στο μεταξύ του πεις να δείτε ταινία, απλά στα μισά της ταινίας θα ξαναπάτε στο κρεβάτι και ένα μισάωρο μετά δεν θα είναι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: