ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΓΩΣΕ το πανελλήνιο | ΔΥΣΤΥΧΩΣ η λατρεμένη Ειρήνη Παππά…

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός, Ειρήνη Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιός...
έχασε τις αισθήσεις της και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κλινική του Πειραιά. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της κρίνεται μη αναστρέψιμη. Η 86χρονη μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι της, στο σπίτι της.

«Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη. Η Ειρήνη, αν και πριν από μερικούς μήνες είχε καταφέρει να επανέλθει και μπορούσε να περπατήσει στη γειτονιά της με θέα την Ακρόπολη -αυτό που έκανε εδώ και χρόνια, με συνοδεία πάντα-, πλέον είναι αδύνατον να το κάνει. Η Ειρήνη δεν μας αναγνωρίζει πλέον καθόλου και βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντος της ηθοποιού στην εφημερίδα «freddo».

Πριν δύο χρόνια είχε νοσηλευτεί καθώς εκτός των άλλων είχε πρόβλημα και με το στομάχι της. Τότε αποφάσισε να απομονωθεί και να περάσει τον Γολογθάς της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επίσης ο Γιώργος Λιάνης πριν λίγο καιρό, είχε αναφερθεί στην κατάσταση υγείας της καλεσμένος στην εκπομπή «Καρντάσιανς»:

«Υπάρχει και μια μεγάλη Ελληνίδα που ζει και πάντα τη σκέφτομαι μαζί με τη Μελίνα, η Ειρήνη Παππά. Η Ειρήνη δεν ανέφερε σε καμία της συνέντευξη ότι αυτή έκανε κάτι. Καλή της ώρα, είναι στην Πλάκα τώρα και κάνει βόλτες στον πεζόδρομο. Της εύχομαι να είναι πάντα γερή, γιατί περνάει δύσκολα, αλλά έχει τόση μεγαλοπρέπεια… Οπως μεγαλοπρεπώς έζησε, έτσι και μεγαλοπρεπώς έχει αποσυρθεί. Κανένας δεν ξέρει τίποτα. Περνάει δύσκολα, είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της, αλλά με αδυσώπητη αξιοπρέπεια το αντιμετωπίζει. Την είδα χθες, μέχρι που με αναγνώρισε, μου είπε “Γιώργο” και έπεσε στην αγκαλιά μου. Eχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπάνε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: